‏ Drive משקל קובץ לצפייה בגוגל דרייב

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לומר מה משקל הקובץ המקסימלי שניתן לצפייה בגוגל דרייב?
מדובר בקובץ וידיאו כבד מאד (10 ג'יגה) שהעלתי ושיתפתי והוא לא נותן לצפות בו, אלא רק להוריד אותו.
מה הגודל שכן יהיה ניתן לצפות בו בלי להוריד?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה קשור למחשב
כשאני עברתי למחשב חזק יותר
התחילו להיפתח לי יותר קבצי וידאו בדרייב
אבל עדיין לא כולם

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה קשור למחשב
כשאני עברתי למחשב חזק יותר
התחילו להיפתח לי יותר קבצי וידאו בדרייב
אבל עדיין לא כולם
ניסיתי מכמה מחשבים
גם חזקים מאד - ללא תוצאה
מישהו יודע פרטים?
צריך לחלק את הסרט? לכמה חלקים?

• הוסף לסימניות
לפי מה שקראתי הרזולוציה המקסימלית שמאפשרת צפיה בגוגל דרייב בלי הורדה היא היא 1920x1080

• הוסף לסימניות
השאלה היתה על משקל הקובץ ולא על רזולוציה
על זה עניתי שיתכן שהמגבלה היא רק על הרזולוציה ולא על גודל הקובץ. אם הסרטון של ה10 ג'יגה הוא ברזולוציה גבוהה יותר מהנ''ל, כנראה זו הסיבה שאינו עובד.
בכל אופן לא מצאתי איזכור להגבלת גודל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה