מידע שימושי משקפיים באופטיקיד

• הוסף לסימניות
שלום
צריכים לקנות משקפיים לילדה בת שמונה חודשים
שמעתי המלצות על חנות אופטיקיד בת"א
יש מישהו שקנה שם לאחרונה ויכול להגיד לי את טווח המחירים בערך.
תודה.

• הוסף לסימניות
המחירים שם עד כמה שידוע לי (מלפני שנה-שנה וחצי)
600 למשקף אחד
1000 לשני זוגות משקפיים (אפשר לקנות אחד והשני- נשאר כזיכוי)

• הוסף לסימניות
למיטב זכרוני, המשקפיים עולים באיזור ה1000+ (לפחות לנו עלה 1300 בשילוב עם העדשות) , ומקבלים זיכוי לזוג נוסף חינם . (1+1)
אני קניתי באופטיקיד,
ולילדה הבאה כבר קניתי בעינית. ואין באמת הבדל באיכות. כששנינו בעינית משקפי ׳ננו׳ המחיר היה יחסית דומה לשל אופטיקיד (כלומר חצי מחיר ממה ששילמנו באופטיקיד, אבל שם יש 1+1 אז יוצא אותו דבר),
אבל בכל המשקפיים האחרים בעינית יוצא הרבה יותר זול…

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו משקפים פלוס לשני ילדים כל משקף על 350 ש"ח (כנראה שהדוגמאות שבחרנו הם הכי זולות)

• הוסף לסימניות
תלוי מה הגיל של הילד.
עשיתי בשמנו משקפיים לתינוק בן חצי שנה
והמשקפיים שהם נתנו לי היו הכי מוצלחות מכל מה שראיתי בחנויות אחרות
משקפי מתכת כאלו עם אפון מיוחד
ילד בגיל גדול יותר, זה באמת פחות קריטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה