משקפיים בצידי הכביש...

• הוסף לסימניות
צהריים.

סבב הקניות של ערב החג ברחובותיה ההומים של בני ברק, הביא אותי למציאת משקפיים זרוקים בצידי הכביש, ברחוב רבי עקיבא פינת רחוב ירושלים.
המשקפיים במצב מצויין ממש! אין לי מושג איך הם הגיעו לכביש.
ברור לי שהם חשובות לבעליהם.

ניתן לקבלם עפ"י סימנים ב - 054-840-7869

חג שמח.

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?
חבל! חבל! חבל!
משקפיים פשוט כחדשות. יקרות.

מועדים לשמחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1396234:
אולי בכל זאת?
חבל! חבל! חבל!
משקפיים פשוט כחדשות. יקרות.

מועדים לשמחה.

לא בטוח שמי שאיבד את המשקפיים האלו רשום בפרוג.....

אפשר אולי לפרסם ליד המקום שנמצאו המשקפיים

או בקול העיר......

• הוסף לסימניות
התקשרת למרכז הארצי להשבת אבידה?

• הוסף לסימניות
סורי, רק עכשיו ראיתי את ההודעה...

נכתב ע"י פרסומון;1396292:
התקשרת למרכז הארצי להשבת אבידה?
לא.
מה המספר שלהם?

תודה!

• הוסף לסימניות
אני חושב שמי שאיבד את המשקפים לא יכול לקרוא את ההודעה כי אין לו משקפיים..
סוג של הקפצה

• הוסף לסימניות
מצד אחד, לא נעים לחפור כאן. ומאידך, חבל לי על אותו אחד שאיבד אותם..
נכתב ע"י קקטוס;1397202:
סוג של הקפצה
היית עושה את זה מחר בבוקר.. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה