מידע שימושי משקפיים לילדים התייעצות

• הוסף לסימניות
בבדיקת ראיה שגרתית לילד בן 6 אצל רופא עיניים. עין שמאל- 0.25 ועין ימין - 1.
המספרים ממש נמוכים והילד לא התלונן, הרופא כן ממליץ כדי שיראה פרפקט. האם כדאי בשלב כזה? זה לא מעלה את המספר מהר?
אשמח למידע מה כדאי?

• הוסף לסימניות
הייתי ממש לאחרונה עם הבת שלי אצל רופאת עיניים - אותו גיל פחות או יותר אותו מספר
והיא אמרה שממש חשוב לעשות משקפיים כי אם לא המספר יכול לעלות מהר,
בגלל המאמץ של העיניים....

• הוסף לסימניות
ממליצה ללכת לעוד רופא מומחה לקבל חוות דעת שניה
אם מדובר על פלוס אז לפי הידוע לי חשוב מאד כדי שלא תתפתח עין עצלה

• הוסף לסימניות
גיל 6 זה גיל שכבר משפיע על הלמידה
וזה שילד לא מתלונן לא אומר כלום, הוא פשוט רגיל לזה
אם הרופא הוא רופא טוב, שמתמחה בילדים, אישית הייתי שומעת בקולו
או מקסימום הולכת לחוות דעת נוספת
בגדול - עד כמה שידוע לי - היום כבר פחות חושבים שאם יתנו משקפים המספר יעלה. זה היה פעם...

לא היית רוצה לגלות שהילד שלך צובר פיגור לימודי וזה כשכבר ידעת שהוא זקוק למשקפים, נכון?

• הוסף לסימניות
יש היום משקפיים שממעט את קצב העליה כדי לנסותם, הם קצת יקרות אבל הם עדיפות

• הוסף לסימניות
כן, שאלתי את אישתי אמרה לי, פשוט לא זכרתי חשבתי ששילמתי 500 ש"ח
אבל זה גם טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה