דרוש מידע משקפיים לילד בן 8 לא יקר -היכן?

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה איפה אפשר לקנות משקפיים לילד בן 8 באזור בני ברק או קרית ספר
משו לא יקר (הוא איבד עכשיו זוג חדש ויקר)הוא מבוטח מכבי (לא שלי)אולי יש עד גיל 18 חינם?
או חנות משקפיים שיש שם הנחה למכבי.

אודה מאד למידע!
תודה!

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש למכבי אופטיקה בן ארי- יחסית לא זולה
או 280 ששם אפשר עם הסבסוד למצוא משקפיים חינם או בזול
חושבת שזה למכבי זהב

• הוסף לסימניות
במכבי הזכאות למי שיש מגן זהב או מכבי שלי - משקפיים עד גיל 18 600 ש"ח בכל שנה.

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה איפה אפשר לקנות משקפיים לילד בן 8 באזור בני ברק או קרית ספר
משו לא יקר (הוא איבד עכשיו זוג חדש ויקר)הוא מבוטח מכבי (לא שלי)אולי יש עד גיל 18 חינם?
או חנות משקפיים שיש שם הנחה למכבי.

אודה מאד למידע!
תודה!
משקפופר ברחוב בן זכאי בבני ברק.

לגבי ההסדר ב280 יש הסכם עם מכבי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש את אופטיקה ערבים גם בבני ברק

או שאולי זה מישהו אחר ??

• הוסף לסימניות
אופטיקה 109בר' טרפון
קניתי עכשיו לבן שלי משקפים מהממות וזולות

• הוסף לסימניות
תודה!
מישו יודע מה עדיף מה יוצא יותר זול
ערבים
או
בחנות אחרת דרך מכבי
הוא צריך גם בדיקה כי כאמור המשקפיים הקודמות נעלמו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה