מידע שימושי משקפי מים עם מספר איפה קונים?

• הוסף לסימניות
משקפי מים עם מספר איפה קונים?
וכמה עולה?

• הוסף לסימניות
באיזה עיר?

• הוסף לסימניות
עדיף מודיעין עילית אבל לא רק...

• הוסף לסימניות
אה לא מכירה שם

• הוסף לסימניות
אני מצאתי לאחרונה באימפריית החסד בירושלים.

• הוסף לסימניות
ברחובות, לא יודעת אם יעזור לך, אבל אם לא תמצאי מקום אחר ויש לך רכב אז אולי כן יעזור.
אין לי מושג כמה עולה, זה חנות בכללי מאוד טובה, קצת יקרה נראה לי.

• הוסף לסימניות
עם מספר?
כמה עלה?

• הוסף לסימניות
נראה לי 39.9.
כן עם מספרים.

• הוסף לסימניות
בvista- בעלי הכהן בירושלים
100 ש"ח.

• הוסף לסימניות
באלי אקספרס
בסביבות 15-20 שח

• הוסף לסימניות
משקפי מים עם מספר איפה קונים?
וכמה עולה?
הזמנתי מאליאקספרס מהקישור הזה:
מאוד זול, בשימוש כבר כמעט שנתיים (מידי פעם... אבל מחזיק יותר ממשקפי בריכה רגילות)

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה יש בירושלים?
באמפריית החסד חסר מלא מספרים

• הוסף לסימניות
אם יש לכם עדשות
זה הכי נח בים/בריכה
יותר ממשקפים עם מספר
כי נניח רוצים להוריד אותם (זה לא נח כל הזמן בעניים, לפעמים מתמלה מים/אדים)
ואז לא רואים כלום (למי שיש מידה גדולה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה