התייעצות משקפי מיקוד ראייה לקריאה ומשקפיים לקשב וריכוז

• הוסף לסימניות
דחוף! מבקשת עזרה והמלצות מניסיון אישי! 🙏

משקפיים למיקוד ראייה וקשיי קריאה 👓📚

קיבלתי המלצה ספציפית על רוני הורביץ מגבעת שמואל שמתמחה בהתאמת משקפיים למיקוד ראייה לילדים עם קשיי קריאה. (ידוע שלא לכולם זה עוזר, רק למי שמאובחן שזו הבעיה).
אשמח מאוד לשמוע: האם זה עזר? או אולי יש לכם המלצה על מומחה אחר בתחום זה שהביא תוצאות?

משקפיים לקשב וריכוז (ADHD) 🧠✨
מחפשת מידע על משקפיים שעוזרות לקשיי קשב וריכוז
חשוב לי לדעת: האם זה עזר לילד/ה שלכם לשפר את הריכוז בלימודים/בכלל? איך השינוי בא לידי ביטוי? 🎯
תודה ענקית מראש לכל מי שיכול.ה לעזור ולשתף מניסיון🙏🙏

• הוסף לסימניות
לגבי משקפיים למיקוד ראייה גם לנו רוני המליץ על המשקפיים האלו והיות שהעלות יקרה החלטתי ללכת לבדיקה של אורטופיסטית דרך הקופה, היינו אצל ורדה לנדא בבני ברק , אמנם התורים ארוכים
אך היא איבחנה שאכן יש קפיצה בעין ונתנה תרגיל פשוט לעשות במשך שבועיים.
הייתי בשוק ושאלתי אותה -זה הכל?? סיפרתי לה על ההמלצה של המשקפיים, היא הצטערה לשמוע ואמרה שזה דווקא מאד לא מומלץ כי העין לא נרפאת מזה, התרגיל עיניים שנתנה לנו הוא עוזר לחזק את העין ופותר את הבעיה ואילו עם המשקפיים העין נשארת חלשה
וזה חוץ מעניין העלות היקרה...

• הוסף לסימניות
וזה עזר???
את יודעת אם היא מקבלת בכללית?
היא במכבי.אני חושבת שהיא מקבלת גם באופן פרטי אבל לא זוכרת פרטים איפה.
אך אמור להיות גם בכללית אורטופיסטים מומחים.

לגבי אם עזר- לדעתי כן, הילד קורא ב"ה ממש טוב, אמנם היה צריך לבוא שוב לאחר חצי שנה למעקב, אך לצערי לא הגענו

• הוסף לסימניות
היא במכבי.אני חושבת שהיא מקבלת גם באופן פרטי אבל לא זוכרת פרטים איפה.
אך אמור להיות גם בכללית אורטופיסטים מומחים.

לגבי אם עזר- לדעתי כן, הילד קורא ב"ה ממש טוב, אמנם היה צריך לבוא שוב לאחר חצי שנה למעקב, אך לצערי לא הגענו
אני אבדוק
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שמעתי על אירלן משקפיים,
הבנתי שמאוד עזר, ממש הצלה.

• הוסף לסימניות
לי אישית היתה בעיה רצינית של מיקוד ראיה, והמשקפיים ממש הצילו אותי! לא יכלתי לעבוד בלי זה.
גם לבת שלי עשינו משקפיים, וברוך ה' אחרי כשנה היא כבר לא היתה צריכה יותר את המשקפיים.
לבת נוספת הלכנו על הכיוון של תרגילים. צריך ממש להתמיד כל יום לתרגל, ולא היתה לי את הפניות הזאת. תכל'ס, לא יודעת אם עזר בכלל

• הוסף לסימניות
לי אישית היתה בעיה רצינית של מיקוד ראיה, והמשקפיים ממש הצילו אותי! לא יכלתי לעבוד בלי זה.
גם לבת שלי עשינו משקפיים, וברוך ה' אחרי כשנה היא כבר לא היתה צריכה יותר את המשקפיים.
לבת נוספת הלכנו על הכיוון של תרגילים. צריך ממש להתמיד כל יום לתרגל, ולא היתה לי את הפניות הזאת. תכל'ס, לא יודעת אם עזר בכלל
אצל מי עשיתם את המשקפיים?
לילדה עזר גם לקריאה?
פשוט אצל הבת שלי הבעיה שהיא כבר כמה שנים עם הוראה מתקנת, אצל מורות מעולות, ומשהו ממש תקוע, הקריאה מאוד איטית וממילא אין הבנה... והיא חכמה מאוד

• הוסף לסימניות
לנו לא עזר.
שמעתי שנורמן אהרונוביץ מירושלים טוב יותר - בגדר שמועה.
(עשינו גם אצל אלכסנדר קוברין בלונדון, לאחרונה יש התקדמות, עדיין בבדיקה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצל מי עשיתם את המשקפיים?
לילדה עזר גם לקריאה?
פשוט אצל הבת שלי הבעיה שהיא כבר כמה שנים עם הוראה מתקנת, אצל מורות מעולות, ומשהו ממש תקוע, הקריאה מאוד איטית וממילא אין הבנה... והיא חכמה מאוד
לבת שלי עשינו אצל נורמן ארונוביץ מירושלים (אחרי שכמה אחיוניות במשפחה טופלו אצלו). היא היתה המון מתלוננת על הראיה, בעיקר מהלוח. אבל בבדיקות רגילות יצא 6/6. עד שמישהו הציע לי לבדוק מיקוד, ואכן המשקפיים מאוד עזרו לה.
גם אחיינית שלי שלא רצתה בכלל לקרוא, עשתה משקפי מיקוד, וב"ה התחילה לקרוא בכיף.
לי עשיתי אצל אביטל מטס בבית שמש. הבנתי שהיא מטפלת גם בתרגילים וגם במשקפיים. כל אחד לפי סוג הבעיה שלו.
לי היא הציעה דווקא משקפיים, בהתאמה לפי הגיל שמתקרב ל 40, ולסוג הבעיה שלי.
וברוך ה' היתה שליחה טובה לעזור לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה