עזרה משקפי צלילה עם מספר.

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
אשמח לקבל מידע על משקפי צלילה עם מספר במחיר שפוי.
אם יש למישהו גם קישור לחנות\ אתר יועיל לי מאד.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם את מוצאת את הקישור שממנו קנית, יועיל לי מאד.
מעדיפה לקנות מאותו מקום.

• הוסף לסימניות
קניתי משקפים מצוינות במאה שקל. בחנות משקפיים בבנין שמעל פיצה אורי בגאולה

• הוסף לסימניות
יש אופציה למספר שונה בכל עין? (הבדלים גדולים...)

• הוסף לסימניות
אני קניתי באופטיקה 109 בגאולה, עולה 109 ש"ח עד מס' 10 בלי צילינדר
מרוצה רק חלקית כי עדשה אחת לא אטומה לחלוטין ופה ושם נכנסים טיפות מים זעירות

• הוסף לסימניות
באפשרויות של הבחירה רואים את המספר על התמונה של המשקפת ואת בוחרת את המספר שלך.
שתי חסרונות, 1. זה רק עד מספר 8 2. לא נראה שיש אפשרות למספר שונה בעדשה השנייה, רוב האנשים אין להם את אותו המספר בשני העיניים.

• הוסף לסימניות
ידוע לכם היכן אני יכולה לקנות עם צילינדר?
תודה.

• הוסף לסימניות
קנינו ב 280 - מקופת חולים במקום משקפיים - עלה 50 ש"ח

• הוסף לסימניות
יש אופציה למספר שונה בכל עין? (הבדלים גדולים...)
עדכון:
הזמנתי לאחרונה ממוכר שנותן אפשרות למספר שונה בכל עין. הגיע מהר ומאוד איכותי!
שימו לב לבחור את זה שכתוב כך:
צבע: Plating Black Custom
כמובן לכתוב בהערות של דף המכירה, איזה מספר אתם צריכים בכל עין. (אפשר גם לכתוב ב"צור קשר עם המוכר" בדף של הצ'אטים)

ק.ש.

• הוסף לסימניות
@haiosi ידוע לך אם צריך להזמין מספר שונה מהמהספר שיש לי אם אני רוצה לראות בצלילה בתוך המים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה