דרוש מידע משקפי שמש עם זכוכית שקופה, יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
אני סובל מאוד מהסנוור של השמש ביום יום
אבל במקום שאני גר לא מקובל ללכת עם משקפי שמש רגילים,
יש כזה דבר משקפיים שמסננות את העוצמה של השמש עם זכוכיות שקופות רגילות?
אשמח למידע בעניין!
תודה!

• הוסף לסימניות
לא

• הוסף לסימניות
יש מש/פיים לראיה- שהופכות לכהות בשהיה בחוץ

• הוסף לסימניות
בגלל שזה "לא מקובל" תמשיך לסבול?
אתה לא עובר כאן שום עבירה ואפילו לא הולך עם איזה פריט לבוש גס או משהו כזה...
ואם בכל זאת לא נעים לך אז תגיד שהרופא אמר ללבוש משקפי שמש

• הוסף לסימניות
בגלל שזה "לא מקובל" תמשיך לסבול?
אתה לא עובר כאן שום עבירה ואפילו לא הולך עם איזה פריט לבוש גס או משהו כזה...
ואם בכל זאת לא נעים לך אז תגיד שהרופא אמר ללבוש משקפי שמש
במקרה אני גר בעיר שלך...
נכון שזה לא עבירה אבל עדיין הילדים שלי במוסדות שלא יאהבו את הרעיון בלשון המעטה..

• הוסף לסימניות
במקרה אני גר בעיר שלך...
נכון שזה לא עבירה אבל עדיין הילדים שלי במוסדות שלא יאהבו את הרעיון בלשון המעטה..
התירוץ של "הרופא אמר" יתקבל מצוין
תבדוק את זה
אגב, נכנס היום משקפים רגילות שמתכהות בשמש, זה פחות נורא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה