- הוסף לסימניות
מה דעת הקהל על הרכבת משקפי שמש ברשות הרבים, גברים ונשים?
נכתב ע"י Tperkal;n5040737:מונע קטרקט!
יש הרבה משקפי שמש יפות ועדינות.
מעולם לא הבנתי למה יש כאלה שלא לובשות משום "מודרני".
נכתב ע"י שביעית;n5040735:גברים - מעט פחות מקובל בקרב ציבור האברכים השמורים, יותר נפוץ בקרב החולצות הציבעוניות או אברכים יותר מודרנים.
נשים - מקובל ויפה בקרב כל סוגי הנשים. פחות נפוץ ברווקות [זה הולך בד''כ עם פאה] אבל קיים.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;n5040779:או נהגים שסינוור השמש מהווה להם סכנה.
או אברכים מצוינים שהשמש מציקה להם. (מכירה כמה אברכי משי שנוהגים להרכיב משקפיים.
גם נערות מרכיבות משקפי שמש כשהשמש מציקה להן.
לא מבינה מה הבעיה.
כמו כל פריט לבוש או אקססוריז - יש צנוע ויש לא.
מה דעתכם על חגורה? על שרשרת? על סיכה לראש? על קשת? על נעלי עקב? על חפתים? על עניבה?
כל דבר יכול להיות עדין, יפה וצנוע ויכול להיות גס ומבליט ולא צנוע.
גם משקפיים עם זכוכית שקופה יכולים להיות לא צנועים!
והלוואי ויכלתי להרכיב משקפי שמש, כי גם לי מציקה השמש אבל יש לי בעיה אישית בנידון - בגלל משקפי הראיה היקרים שאני זקוקה להן.
חני
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;n5040779:או נהגים שסינוור השמש מהווה להם סכנה.
או אברכים מצוינים שהשמש מציקה להם. (מכירה כמה אברכי משי שנוהגים להרכיב משקפיים.
גם נערות מרכיבות משקפי שמש כשהשמש מציקה להן.
נכתב ע"י מרשמלו;n5040805:פעם ראשונה שאני שומעת חילוק בין נשואה לשאינה נשואה בענין זה...
ולמה יש הבדל??
אם זה לא צנוע לבחורה זה גם לא צנוע לנשואה...
נכתב ע"י מרשמלו;n5040805:פעם ראשונה שאני שומעת חילוק בין נשואה לשאינה נשואה בענין זה...
ולמה יש הבדל??
אם זה לא צנוע לבחורה זה גם לא צנוע לנשואה...
נכתב ע"י פנינה ריימו;n5040839:אני זקוקה, אבל זה
לא צנוע!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //