משקפי שמש

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרינה;n5041784:
אוי,המוסכמות האלו...רבים חללים הפילה,
מתי כבר יפסיקו למתג אנשים לפי הפנימיות שלהם ולא לפי
אם היא הולכת עם מנשא
אם היא שמה משקפי שמש
אם היא הולכת עם סנדלים
אם היא הולכת עם תיק על הגב
אם היא הולכת עם גרביים לבנות
אם....

מיש שיש לה עוד שתוסיף...
מקנאה בנשים ששלמות עם עצמן והולכות איך שבא להן כל עוד זה לא נוגד את ההלכה.אלא רק את ה"מה יגידו"

מעניין אם יש בעולם הבא מקום מיוחד לאלו החיים על פי מה יגידו???לפחות שיקבלו שכר על ה"מצווה" ללכת בחוקות כולם..

ה"מה יגידו" כולל את העובדה שהן מושכות יותר!!!

• הוסף לסימניות

אבל משעשע- אברך עם...[/QUOTE]
משעשע אברך עם קושי קריאה\ראיה בעקבות שמשעשע לדעת כמה אברך עם משקפי שמש

• הוסף לסימניות
האדמו"ר מבעלזא שליט"א נצפה בשבוע שעבר יוצא ללויה של אחד מחסידיו יוצא עם משקפי שמש, אני לא מאמין שהאדמו"ר ילך עם משהו שזה לא מקובל או מודרני :cool::cool::cool:

• הוסף לסימניות
אני אישית הלכתי עם משקפי שמש גם בהיותי רווקה - יש לי עיניים בהירות וכל קרן שמש גורמת לי לסחרחורות רציניות
ואכן, בהתחלה הסתכלו עלי קצת מוזר (נחשבתי בחורה מאד שמורה) אבל עם הזמן - ב"ה - לא הייתי היחידה...

שכל אחד\ת יעשה מה שמתאים לו - העיקר שיהיה שלם עם מה שהוא עושה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה