משרביות שהכנתי לחיתוך CNC

• הוסף לסימניות
תכנון וביצוע עבודות גבס ע"י יודי ברוינר 050-4120133
-
IMG-20181229-WA0026.jpg
IMG-20181122-WA0152.jpg
IMG-20181122-WA0153.jpg

• הוסף לסימניות
משגע---
מאד יפה!!!
יש אפשרות לראות את המראה החיצוני של האולם? אשמח מאד

• הוסף לסימניות
וואו!!
כמה עולה עיצוב כזה?
באיזה תכנה מתכננים את זה?

• הוסף לסימניות
משגע---
מאד יפה!!!
יש אפשרות לראות את המראה החיצוני של האולם? אשמח מאד

אין לי צילום חיצוני של האולם- אפשר אולי לבקש מיודי ברוינר.

וואו!!
כמה עולה עיצוב כזה?
באיזה תכנה מתכננים את זה?

עבור גילוף דו מימדי כגון זה, מספיקה תוכנת שרטוט כגון אילוסטריטור (אני עובדת עם המקבילה "קורל דרו")
אך צריך ידע לגבי אופן ההכנה עבור המכונה.

• הוסף לסימניות
מקסים! עבודה יפה !
אשמח לדעת באיזה סוג עץ משתמשים לחיתוך כזה ?
מי אחראי פה על הדוגמא?

• הוסף לסימניות
עבור משרביות בכרסום CNC משתמשים משתמשים בדרך כלל בMDF.
על התוכניות של האולם חתום מעצב פנים בשם שי יצחקי.
הדוגמאות בשני המשרביות בוצעו בהשראת עיצובים מהאינטרנט.

• הוסף לסימניות
20181112_135712.jpg
20181112_132523.jpg
מיוחד מאוד! נראה מושלם!
לידיעתכם קיימות משרביות מפוליאוריטן במגוון גדלים וצורות. יש שבאות עם נייר אוטם לתאורה נסתרת, ניתן להסיר את הנייר.
צירפתי תמונות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מהמם!
אני עושה את המשרביות אצל שילוט איילון. אני נותנת להם את הדוגמה והם מייצרים את המשרביות בכל חומר שהוא: מתכת, עץ, פוליאוריטן וכד'

• הוסף לסימניות
מהמם!
אני עושה את המשרביות אצל שילוט איילון. אני נותנת להם את הדוגמה והם מייצרים את המשרביות בכל חומר שהוא: מתכת, עץ, פוליאוריטן וכד'
איך הם מתמחרים לך?

• הוסף לסימניות
ישנה נגרייה ביישוב מתתיהו בשם "ספסו" שעושה משרביות.
הם עשו לי עבודה מעולה. ניתן לקבל ממני תמונות בפרטי (אני לא מצליח כרגע להעלות לאתר).

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מכל הממליצים מה המחיר למשרביה מMDF בעובי 18 מ''מ
הכי זול שאני מצאתי היה 1000 ש''ח ל1 מ''ר, והוספתי 300 או 400 ש''ח לצביעה בתנור
אם יש למישהו המלצה למקום שמבצע במחיר זול יותר, אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
איך הם מתמחרים לך?
זה פרויקט מורכב של כמה משרביות לצרכים שונים והם תמחרו לפי פריט אבל בסוף עשו סוג של עסקה כוללת. אני יכולה לחפש את ההצעה, אבל אני רק זוכרת שהמחירים היו ממש בסדר

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מכל הממליצים מה המחיר למשרביה מMDF בעובי 18 מ''מ
הכי זול שאני מצאתי היה 1000 ש''ח ל1 מ''ר, והוספתי 300 או 400 ש''ח לצביעה בתנור
אם יש למישהו המלצה למקום שמבצע במחיר זול יותר, אשמח לשמוע.

באופן כללי, אני מכינה ל"ספסו" את המשרביות לחיתוך, הבנתי שהמחירים שלהם נחשבים לנמוכים מאוד, ועם זאת העבודה מצוינת. (אני כלל לא מתמצאת בתימחור בפועל)

הצילומים בפתיחת האשכול אינם קשורים אליהם כלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה