כמו שבאתר משרד הבריאות מופיע רק חולה 1 שהיסתובב בביתר עילית עיין בקובץ המצורףצפה בקובץ המצורף 693870
זה מלפני 5 דקותאז זה לא מעודכן.
עדיין הפער הוא עצום ביתר היא לא כפר נידח...בקורונה היא אחת הערים הגדולות בישראל....התכוונתי שהאתר לא מעודכן.
פשוט.
כמו שבאתר משרד הבריאות מופיע רק חולה 1 שהיסתובב בביתר עילית עיין בקובץ המצורףצפה בקובץ המצורף 693870
לך תראה מה המספרים בערים אחירות ואז תגיב לי אחרת...זה לא אומר שאנשים שומרים על הכללים?
היה ברור לי.
כמו שהבנתי רשום שם רק אלה שהיו קרוב 2 מטר לאנשים לי מסיכה, יותר מרבע שעה.
לך תראה מה המספרים בערים אחירות ואז תגיב לי אחרת...
אכן זה המצבאני יודעת בוודאות על חולי קורונה בעיר מגוריי מהחודש האחרון. לא אחד ולא שתיים...
וזה לא מופיע באתר של משרד הבריאות לאיתור חולי קורונה.
כאילו אין בכלל חולים בעיר שלנו.
מה זה אמור להיות?
זה לא נכון,על זה צועקים כל הזמן בתקשורת
חסרים מאות חוקרים אפדימיולוגים שיבצעו חקירות לקרוב ל2000 חולים ביום.
משרד הבריאות מצליח לעשות חקירות ל20% מהחולים בלבד
וזה רק מה שמעודכן באתר.
התשובה היא מאוד פשוטהאני יודעת בוודאות על חולי קורונה בעיר מגוריי מהחודש האחרון. לא אחד ולא שתיים...
וזה לא מופיע באתר של משרד הבריאות לאיתור חולי קורונה.
כאילו אין בכלל חולים בעיר שלנו.
מה זה אמור להיות?
על זה צועקים כל הזמן בתקשורת
חסרים מאות חוקרים אפדימיולוגים שיבצעו חקירות לקרוב ל2000 חולים ביום.
משרד הבריאות מצליח לעשות חקירות ל20% מהחולים בלבד
וזה רק מה שמעודכן באתר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים