משרד החינוך בגרויות

• הוסף לסימניות
שלום וברכה לחברי הפורום...
משהו פה יודע אולי איך מקבלים שם משתמש וסיסמא לאתר של משרד החינוך
כדי לצפות בציוני הבגרויות שלא דרך בית הספר (משום מה הם לא נותנים שם משתמש אמרו לפנות למשרד החינוך) או טלפון של המחלקה המתאימה שתעזור בנושא.
וכן לגבי הגשת ערעור על ציון בגרות מסוים - יש דבר כזה ? למי פונים?
תודה מראש למגיבים...

• הוסף לסימניות
תתקשרי למרכז הבחינות האקסטרני בכנפי נשרים: 02-6515913

לגבי הגשת ערעור - תנסי באותו מספר טלפון, אבל קשה להאמין שהערעור יתקבל.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מזה מרכז הבחינות האקסטרני ? מה הכוונה ?
אני לא מירושלים .. זה קשור?

• הוסף לסימניות
אז תצרי קשר עם המקום שדרכם נרשמת לבחינות.

מרכז בחינות אקסטרני זה שלוחה של משרד החינוך שאחראי על הנבחנים האקסטרניים - הנבחנים העצמאיים, לא דרך מקום לימודים מסודר.
כמו שיש בירושלים אני מאמינה שקיים בכל עיר. תנסי לברר במשרד החינוך.

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר של משרד החינוך ויש שם כ"כ הרבה מחלקות שלא ידעתי לאיזה טלפון אני צריכה לחייג .
בכל אופן תודה לך.
אשמח אם משהו/י ידעו יותר בעניין וישמחו לפרט לי.

• הוסף לסימניות
הם לא נותנים בתור התחמקות לכאורה. אני יודעת שניתן דרך ביה"ס לקבל את הפרטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה