הרוצה בעילום שם
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
איך אני מתקשר עם משרד העבודה הכי מהר או באיזהו שעות יותר קל לתפוס אותם בפלפון?
אם חיכיתם הרבה זמן תשלחו פניה למשרד מבקר המדינהאיך אני מתקשר עם משרד העבודה הכי מהר או באיזהו שעות יותר קל לתפוס אותם בפלפון?
איך אני מגיע לשמה ? מספר טלפון או מייל ? ואיזהו? תודה !אם חיכיתם הרבה זמן תשלחו פניה למשרד מבקר המדינה
ותשאירו להם הודעה שכך אתם עושים
הטיפול בענינכם ייעוף
תעשה חיפוש בגוגלאיך אני מגיע לשמה ? מספר טלפון או מייל ? ואיזהו? תודה !
בהצלחה רבהאיך אני מתקשר עם משרד העבודה הכי מהר או באיזהו שעות יותר קל לתפוס אותם בפלפון?
האם מומלץ?תעשה חיפוש בגוגל
מההאם מומלץ?
שלחתי תלונה למשרד מבקר המדינה ! כבר לפני כמה ימים ! מה הלאה?
תודיעו להם בצאט ששלחתם תלונה אצל המבקרשלחתי תלונה למשרד מבקר המדינה ! כבר לפני כמה ימים ! מה הלאה?
וזה עוזר? מניסיון?תודיעו להם בצאט ששלחתם תלונה אצל המבקר
ואתם לא רוצים ללכלך עליהם
אז שיזדרזו במתן השירות
כי אם לא אתם תצטרכו למסור את כל הפרטים עליהם
כןוזה עוזר? מניסיון?
וזה עוזר? מניסיון?
עוזר מנסיון............וזה עוזר? מניסיון?
וזה עוזר? מניסיון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים