נכתב ע"י ונתנו10;1412692:משרד חדש עם מוניטין גבוה מאוד?
מוניטין בונים וצוברים. אם מדובר במשרד חדש אין להם מוניטין.
(לא שמעתי עליהם, וגם לא ראיתי עבודות שלהם)
משום מה זה נשמע לי כמו הודעה יח"צנית.
אבל אם אני טועה - קבל התנצלות מראש.
נכתב ע"י רחל רייך;1412755:(מצאתי לך בדפי זהב![]()
נכתב ע"י chani2006;1412931:
נכתב ע"י רחל רייך;1413155:הי, שלום וברכה לכל המודאגים...
אני רחל רייך ובס"ד ממקימי המשרד פרסום החדש טוויסט
לא הבנתי כ"כ מה הבעיה לאחראי עסק לענות בעצמו על הודעה שהתעדכן שקבל
ותוכל לסייע ביצירת קשר (העדפתי להשאר כאנונימית, הוספתי סמיילי, והשאר לשיפוטכם...)
בכל אופן תודה על התגובות שנתנו לי הארה בצורך להסביר את עצמי.
נשמח תמיד לתת את השירות המקצועי והיעיל
וכן אולי לגייס עוד מעט עובדים משורות פרוג
בברכה,
רחל
נכתב ע"י רחל רייך;1413193:אוהה.. יש הרבה מאוד
אוכל לשתף אותך בכמה שיצאו עכשיו ערב החגים תשע"ה
יש גם את מגבית הענק של נדבורנה ערב החגים
בלינק הבא: http://racheltr99.blogspot.co.il/2014/09/blog-post_58.html
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים