משרה חלקית בתכנות?!

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש משרה חלקית בתכנות, אבל אולי יש מצב למצוא.
וגם אם עובדים עצמאי אז זה לא בעיה!
יש הרבה חברות גדולות שמעסיקות משרדים שלמים של חרדים/חרדיות, אבל כמובן, הם יותר פתוחים...

• הוסף לסימניות
האם ניתן למצוא משרה חלקית בהנדסת תוכנה??
נדיר מאוד למצוא משרה של פחות מ7 שעות, וגם פחות מ-8 זה לא נפוץ.
עוד משהו, יש מקומות עבודה חרדיים טובים שמשלמים טוב? אם כן, אלו?
מה זה לשלם טוב בעיניך? כמו כל חברת הייטק חילונית? אז לא. החברות החרדיות משלמות משכורת נמוכה משמעותית. זה עלול להגיע לחצי מהמשכורת בחברה חילונית.
אם הכוונה לקבוצה חרדית גדולה - אז אפשר להגיע למשכורות טובות יותר.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש משרה חלקית בתכנות, אבל אולי יש מצב למצוא.
וגם אם עובדים עצמאי אז זה לא בעיה!
יש הרבה חברות גדולות שמעסיקות משרדים שלמים של חרדים/חרדיות, אבל כמובן, הם יותר פתוחים...
דווקא יש מקומות ממש טובים, אבל כמה זה בשבילך משכורת טובה?
ואין סיכוי למצוא משרה חלקית בתכנות! אלא אם כן אתה עצמאי אבל זה הרבה יותר קשה....

• הוסף לסימניות
מה הכוונה חלקית? 7 שעות או פחות?
מה הכוונה משלמים טוב? 10/15/20?
משרה לגבר או לאשה?

• הוסף לסימניות
אני שמעתי חברות פרטיות
שעובדים מהבית ואין הרבה עובדים
אז מישהי אמרה לי שהיא עובדת 6 שעות

ויש מקומות שמוכנים להוריד שעות
אחרי שאת עם ניסיון ועובדת שם שנים לא אכפת להם שתורידי שעות
אבל גם יורד במשכורת כמובן....
ולא כל מקום כמובן

יואו יש לי חברה שחופרת על זה... אולי זה את?

• הוסף לסימניות
מהניסיון שלי, כשמקומות מביאות משרות חלקיות הם דורשים ניצול מקסימלי של השעות האלה.
כיום למשל אני עובדת במשרה גלובלית של 8 שעות.
בעבודה הקודמת עבדתי 7 שעות מלאות וצפופות
ולא ראיתי הבדל בסופו של דבר
ככה זה בד"כ ברוב המקומות שמביאים פחות שעות - מומלץ לבדוק...

• הוסף לסימניות
לא, אז אני בונה על עבודה עם קצת שעות שמכניסה טוב... השאלה אם יש כזה דבר...
יש לך דרישות רבות, לדעתי יהיה קשה למצוא משרה בתנאים האלו.
וכמו שמישהו כבר כתב יש צורך בהשקעה קודמת בשביל צבירת ניסיון ואז אולי יש על מה לדבר ולחפש...

• הוסף לסימניות
יש לך דרישות רבות, לדעתי יהיה קשה למצוא משרה בתנאים האלו.
אין כסף קל ואין ארוחות חינם, בשביל הכנסה טובה צריך לעבוד בהתאם בדרך כלל.
לדעתי מי שהוא מספיק טוב, יחטפו אותו עם כל הדרישות והתנאים שלו..
כמובן, לאחר ניסיון של כמה שנים, אבל אז אפשר להתחיל להעלות את הדרישות, משכורת יותר טובה ופחות שעות!

• הוסף לסימניות
כמובן, לאחר ניסיון של כמה שנים, אבל אז אפשר להתחיל להעלות את הדרישות, משכורת יותר טובה ופחות שעות!
נכון!!! אחותי עובדת חמש שעות ביום בתור מורה במקום חרדי ומרוויחה יופי!!
אם תעמדי על שלך בסוף תקבלי מה שאת רוצה! לא כדאי לך להתפשר...

• הוסף לסימניות
נכון, מי שהוא מספיק טוב יחטפו אותו.
הבעיה היחידה שאתה שוכח כמה דברים באמצע:
1. לא מדובר על מתחילה, אלא לאחר כמה שנות נסיון.
2. אשה חרדית, אמא לילדים, שרוצה להית מספיק טובה בשביל שיחטפו אותה למרות התנאים החריגים שהיא מציבה, ולא יחטפו כל מתכנת חילוני מצוין אחר, צריכה להשקיע בעבודה שלה אפילו יותר ממנו.(כי ב"ה יש לה יותר דברים שמסיחים את דעתה ממנו) וזה לא ממש מסתדר עם זה שהיא רוצה לעבוד חצי ממנו.
יש כאלו נשים שבאמת הצליחו ליצור ערך מוסף למקום העבודה שלהן, והם הסכימו לפחות שעות, אבל ברור שזה מתבטא בשכר. וגם די ברור שהן לא תצלחנה למצוא מקום עבודה אחר שיסכים לתנאים האלו, ולכן זה פוגע ביכולת המיקוח שלהן על השכר.

• הוסף לסימניות
מסכים מאוד. אבל זה לא קורה וכנראה גם לא יקרה, חוץ ממקרים ממש נדירים.
מפתח מוצלח, אחרי כמה שנים כמעט בכל חברה מכיר כמה וכמה פינות הכי טוב מכולם. יום אחד הוא יכול לקום ולהגיד, מעכשיו במקום ה30k שלי תנו לי 15k ואני אעבוד רק 4 שעות, מהבית, ורק 4 ימים בשבוע. או שאני עוזב.
ירימו גבה, ויתנו לו את מה שהוא מבקש.
אבל כאמור, זה לא קורה ולא יקרה. כי מי שמקבל 30k, חושב כבר על 40k, ובשום אופן לא יהיה מוכן לרדת ברמת השכר. כאלה אנחנו. בני אדם.

• הוסף לסימניות
מסכים מאוד. אבל זה לא קורה וכנראה גם לא יקרה, חוץ ממקרים ממש נדירים.
מפתח מוצלח, אחרי כמה שנים כמעט בכל חברה מכיר כמה וכמה פינות הכי טוב מכולם. יום אחד הוא יכול לקום ולהגיד, מעכשיו במקום ה30k שלי תנו לי 15k ואני אעבוד רק 4 שעות, מהבית, ורק 4 ימים בשבוע. או שאני עוזב.
ירימו גבה, ויתנו לו את מה שהוא מבקש.
אבל כאמור, זה לא קורה ולא יקרה. כי מי שמקבל 30k, חושב כבר על 40k, ובשום אופן לא יהיה מוכן לרדת ברמת השכר. כאלה אנחנו. בני אדם.
נכון שזה קורה וקיים
אבל לא בכל מקום.
היום מעבר עבודה בקרב מפתחי הייטק הוא מאד מהיר, ואין כמעט מקומות עם כזה אחד, תמיד יש תחליף.....
בעבר זה קרה יותר, ויש עדיין שרידים של מפתחים כאלו, שרק הם מכירים את הפינה הזו במערכת וכדומה, אבל זה קורה פחות ופחות
יש מקומות שאכן ירצו את העובד ויהיה שווה להם לשלם לו חצי ולקבל ממנו חצי מזמן העבודה - העיקר שישאר
ויש כאלו שהעבודה יותר חשובה להם ויעדיפו מפתח אחר שיעבור לאורך כל הזמן ולא ככה.
עדיין - מפתח ששווה לו לרדת בשכר וגם בשעות יכול להצליח למצוא כזה משרה, בהרבה מאד מקרים הוא יהפוך לפרילנס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה