משתדרגים בציוד

• הוסף לסימניות
אנחנו לקראת רכישה של מחשב עריכה, מצו"ב הצעת מחיר של מפרט.
רצינו להתייעץ עם המומחים בדבר,
האם המפרט אכן מתאים לעריכת סרטים בשילוב תוכנות כבדות (פרימייר, אפטר וכל תוכנות הגרפיקה)?
האם זהו מחשב שיכול לפעול במהירות גם כשכמה תוכנות פועלות בו זמנית?
הוא מסוגל לייצא מאפטר במהירות גבוהה?

תודה לכל המסייעים!!!

קבצים מצורפים

• מפרט מחשב עריכה.jpg
    KB 305.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
פופקו, אייכה?

• הוסף לסימניות
חושב

1- כ מסך - נראה לי חלש קצת - לעבודה עם פרמייאר - נראה לי שצריך משהו אחר
2- ואם אתם תעבדו עם HD צריך 2 הר דיסקים שווים ב"רייד"
3- כל המרבה במחיר הרי זה יותר מהיר.....

• הוסף לסימניות
אכן שידרגתי את הכרטיס מסך לכרטיס רשום של אדובי שעובד על מנוע מרקורי.
מה לגבי הזיכרון? האם 6 ג'יגה מספקים או שכדאי ללכת על יותר?

• הוסף לסימניות
יחסית

כמה התקציב למחשב?
אני חושב שזה בסדר למחשב במחיר
ב 6000-7000 ש"ח

המדרגה הבאה היא מעל 10,000
(מעבד, זיכרון ולוח-אם)

כמובן שרק השמיים הם הגבול

• הוסף לסימניות
אז ככה, קודם כל בחודש האחרון ייצאו מעבדים חדשים עם מהירות גבוהה בהרבה מהסטנדרט הישן, ולכן I5 2500, זה הדגם שלו, יותר טוב מהI7, ופחות יקר גם.
לכן אני ממליץ על מעבד I7 2600, (שהוא גם שייך למעבדים החדשים) וכן לוח אם מסידרת P67.
לגבי הכרטיס מסך, דווקא אני ממליץ על GEFORCE שלהם, לפחות מבחינת מחיר.
וכמובן הארדיסיקים תומכי SATA3.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה