עזרה משתלה באזור ירושלים

• הוסף לסימניות
היי
מחפשת משתלה אמינה וטובה (אפשרי גם לא יקרה ;))
לקניית צמח מטפס שמתאים לאדניות.

אני מעוניינת לשים את האדניות האלו עם הצמח המטפס במקום ברזנט מכוער.
אם יש לכם טיפים ועיצות אשמח לשמוע.

תודה

• הוסף לסימניות
יש משתלת חיזמא-אם לא מפחיד אתכם
נראה לי זולה יותר מאחרות

יש במעלה אדומים אגרו-נוי נותנת יעוץ ואדיבה מאוד

• הוסף לסימניות
גנן חרדי שבא לגן הבוטני לרכוש פריטים לצרכי עבודתו, נתקל ביחס מפלה ומביש בשל לבושו החרדי. כמדומני שזה התפרסם בפורום זה.
משתלת 'גן ירוק' בביתר (ממוקמת לא הרחק מתחנת המשטרה שם, ואגב, האם היא פתוחה בימים אלו?) היא בבעלות חרדית - הבעלים הוא אגרונום בעל תשובה - ובהשוואה למשתלה שהייתי בה בכפר רות היא גם זולה בהרבה.(לא ידוע לי בהשוואה למשתלות האחרות שצויינו לעיל.)

• הוסף לסימניות
קוקטייל מעולים
יש קצת יותר רחוק את גמזו - כדאי לברר מראש אם יש להם מה שאתם מחפשים
גן ונוי גבעון מזרח
(אתם מחפשים מטפס, אבל לכל מי שמחפש עצים שימו לב שלקנות מבני דודים או כאלה שלא בקיאים בהלכות זה יכול להיות בעיה)

• הוסף לסימניות
גנן חרדי שבא לגן הבוטני לרכוש פריטים לצרכי עבודתו, נתקל ביחס מפלה ומביש בשל לבושו החרדי. כמדומני שזה התפרסם בפורום זה.
משתלת 'גן ירוק' בביתר (ממוקמת לא הרחק מתחנת המשטרה שם, ואגב, האם היא פתוחה בימים אלו?) היא בבעלות חרדית - הבעלים הוא אגרונום בעל תשובה - ובהשוואה למשתלה שהייתי בה בכפר רות היא גם זולה בהרבה.(לא ידוע לי בהשוואה למשתלות האחרות שצויינו לעיל.)
מוזר מאוד
שנים אנחנו קונים שם....
ויש להם שירות מעולה!
מי אמר שזה קרה בגלל שהוא חרדי??

• הוסף לסימניות
היה תיאור שלם של מה שקרה שם - הוא בא ב'מדים' (כובע וחליפה) ולא בבגדי עבודה, ולאחרים נתנו להיכנס, לבחור ולקנות ולו לא הרשו להיכנס, למרות שהוא אמר להם שהוא גנן. הוא ביקש שיוציאו לו החוצה מה שברצונו להזמין והם סירבו. לאחר שהלך הביתה והחליף וחזר לשם בבגדי עבודה הם הסכימו למכור לו (מיותר לציין שכל האחרים לא הגיעו בדווקא בבגדי עבודה).
אגב,
ויש להם שירות מעולה!
מה רמת המחירים שלהם?

• הוסף לסימניות
יש משתלה מוצלחת במיוחד בכניסה לגבעת זאב הישנה מאחורי 'שוק גבעת זאב'

• הוסף לסימניות
יש משתלה בגבעת זאב- משתלת הורד האדום,
ראיתי עליהם הרבה המלצות והלכנו לקנות שם לאחרונה אדניות עם פרחים,
יש שם צוות ממש נחמד (ערבי אמנם...) ועשה רושם שיש להם המון סחורה מעניינת. (באנו חצי שעה לפני סגירה אז פחות היה זמן להתעמק)

• הוסף לסימניות
היה פרסום על משתלה בטלז סטון שהיא בהשגחת הרב אפרתי
משתלת יערים, מוכרים שם רק עצי פרי ללא חשש כלאיים (לשאר הצמחים לא צריך השגחה).
ליד מחלף חמד יש משתלה גדולה אבל הם פתוחים בשבת.

• הוסף לסימניות
יש משתלה בגבעת זאב- משתלת הורד האדום,
ראיתי עליהם הרבה המלצות והלכנו לקנות שם לאחרונה אדניות עם פרחים,
יש שם צוות ממש נחמד (ערבי אמנם...) ועשה רושם שיש להם המון סחורה מעניינת. (באנו חצי שעה לפני סגירה אז פחות היה זמן להתעמק)
ואני נפלתי עם הערבים האלו (ויש לי ניסיון יומיומי עם ערבים).
שמעתי המלצות חמות על הגן הבוטני, שיוצא יותר זול מערבים שממציאים סיפורים.
גם שמעתי על איכות הייעוץ והטריות.

• הוסף לסימניות
בינתיים אני רואה שהרב המכריע לטובת הגן הבוטני
מקווה ללכת לשם בהקדם

עזרתם לי מאוד!!
תודה לכולם על ההמלצות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה