משתלה באשדוד

• הוסף לסימניות
מחפשת משתלה לצילומים יפים באשדוד
אשמח למידע
תודה

• הוסף לסימניות
אין רעיונות????

עזרתכם בבקשה....
או רעיונות למקומות יפים אחרים..... (חוץ מחוף הים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוי חרצית;1935428:
עזרתכם בבקשה....
או רעיונות למקומות יפים אחרים..... (חוץ מחוף הים)

כולם בעבודה.
חכי לצהריים, בערך ב-2:30.

• הוסף לסימניות
ואת בחופש??? חחח

אבל אני מחכה בסבלנות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוי חרצית;1935456:
אבל אני מחכה בסבלנות...

אני לא מלמדת היום, ויש המון עבודות עריכה, אז זה יום בית.

• הוסף לסימניות
בכביש בני ברית לכיוון הכניסה הצפונית יש משתלה - קצת אחרי רח' האורגים.

מה עם פארק לכיש? גשר עד הלום? ים-אשדוד?

החכמה היא להוציא את המירב והמיטב ממה שיש, לא לחפש אוצרות מתחת גשר. (חשוך שם ואין תאורה טובה, אגב ;) )

• הוסף לסימניות
קרוב מאוד לאשדוד לכיוון אשקלון יש מקום בשם שדה עוזיהו כשפונים שמאלה בכניסה לשדה עוזיהו יש את משתלת וונדי לרוב יש שם היכן להצטלם אלא א"כ הגעתם בזמן של החלפת תצוגה
בעבר הייתי מבקרת שם המון
בשנתיים האחרונות הייתי באמצע בניה וכן שנת שמיטה לכן אני לא מעודכנת מה המצב שם היום
אדרבא, תעדכני את
אני רוצה לחדש קצת בחצר
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה