כללי משתלם???

• הוסף לסימניות
זה המבצע של פונטביט שאמור להסתים מחר: חבילת 100 משקלים במחיר של *1900 ש"ח , במקום מחיר של *2500 ש"ח במחירון הרגיל!!!
המחיר למשקל בודד בחבילה הוא *19 ש"ח.

מנוי לכבוד החג:חבילת 200 משקלים + 40 משקלים נוספים מתנה +
חבילת תמונות ואובייקטים מבית imsi מתנה (עד גמר המלאי) במחיר של *2400 ש"ח!!!!!!

האם זה מבצע משתלם?
האם יש צורך ב-200 משקלים, או שזה הרבה מידי, ולא יהיה שימושי ??
אשמח לכל תגובה.
תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
אני לקחתי את החבילה של 100, ומתחרט שלא לקחתי 200+40

• הוסף לסימניות
ומה בקשר למחיר?

נשמע טוב?

• הוסף לסימניות
לא כולל מע"מ?

• הוסף לסימניות
נגיד כך, שאם לא היו לי המשקלים של פונטביט הייתי הולך על רכישת כל הספריה במחיר שציינו (נדמה לי 5800). פשוט מציאה חד פעמית.

• הוסף לסימניות
החבילה של ה-200+40 נשמעת ממש טוב במחיר זה יוצא בעצם 11.60 למשקל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;761345:
החבילה של ה-200+40 נמעת ממש טוב במחיר זה יוצא בעצם 11.60 למשקל

אני אוכל את עצמי שקניתי 80... ולא יותר
הפונטים שלהם פשוט יפים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;761345:
החבילה של ה-200+40 נשמעת ממש טוב במחיר זה יוצא בעצם 11.60 למשקל

אבל הבונוסים לחבילה זו - גם משכנעת מאוד - גם פונטים באנגלית, וגם אובייקטים לשנה

• הוסף לסימניות
קניתי מהם לפני שלוש שנים 120 משקלים, ולפעמים אני מרגישה שחסר לי,
לא יזיקו עוד כמה פונטים מהם.... הם מעולים וטובים.

• הוסף לסימניות
240 משקלים, זהו מחיר שווה לחלוטין. הוא גם לא כ"כ שונה מהמבצע שיש בראש השנה, שהם קוראים לו "המבצע הבלעדי של השנה". חוץ מזה שזה מחיר שווה ויש לך תמונות במתנה - חשוב מאוד לבדוק כמה זמן נותנים לך לבחור את המשקלים. כמה שיותר זמן, יותר טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yeudit;760850:
מנוי לכבוד החג:חבילת 200 משקלים + 40 משקלים נוספים מתנה + חבילת תמונות ואובייקטים מבית imsi מתנה (עד גמר המלאי) במחיר של *2400 ש"ח!!!!!!

האם זה מבצע משתלם?
האם יש צורך ב-200 משקלים, או שזה הרבה מידי, ולא יהיה שימושי ??

מבצע מאוד משתלם!
200 + 40 זה לא הרבה מידי וזה יהיה שימושי בפרט שנותנים שנה שלמה לבחור!

כדאי לברר אם זה יכלול את הפונטים החדשים שיצאו במהלך השנה או לא (אבל בכל מקרה זה שווה - 11.60 ש"ח למשקל כולל מע"מ!).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה