מידע שימושי משתמשים בהנגאוטס hangouts? אתם חייבים להיכנס לכאן!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!! אם גם אתם משתמשים בהנגאוטס צ'אט ומשתגעים מהכניסה לצ'אט ומהחוסר נוחות בשימוש עצמו (גם דרך התוסף של כרום) ומהתלות בדפדפן, או מזה שאתם בפיירפוקס ואין לכם תוסף נורמלי, היכנסו לכאן כדי לקרוא על התכנה yakyak ועל הגרסה שפותחה לה לתמיכה מלאה בעברית כולל תמיכה לנטפרי!! התכנה בחינם לגמרי.
למעבר להסבר והורדת התכנה
בהצלחה!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
דרך אג לאנדרואיד יש אפליקציה מיוחדת שפוצחים אותה בהדרן

• הוסף לסימניות
קראתי שעוד מעט גוגל סוגר את התוכנה של הנגוטס
זה נכון?
אם זה באמת הולך לקרות זאת שערעוריה שלא ניתן לשער
ולמי שלא משתמש בוואטצאפ ואין לו שום אופציה אחרת רק האנגוטס
אני אישית משתמשת בזה הרבה אין לי משהו אחר
וסתם ככה מה זה מפריע להם בכלל ?...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!! אם גם אתם משתמשים בהנגאוטס צ'אט ומשתגעים מהכניסה לצ'אט ומהחוסר נוחות בשימוש עצמו (גם דרך התוסף של כרום) ומהתלות בדפדפן, או מזה שאתם בפיירפוקס ואין לכם תוסף נורמלי, היכנסו לכאן כדי לקרוא על התכנה yakyak ועל הגרסה שפותחה לה לתמיכה מלאה בעברית כולל תמיכה לנטפרי!! התכנה בחינם לגמרי.
למעבר להסבר והורדת התכנה
בהצלחה!!
רק אני לא מוצאת את הקישור?

• הוסף לסימניות
אם זה באמת הולך לקרות זאת שערעוריה שלא ניתן לשער
ולמי שלא משתמש בוואטצאפ ואין לו שום אופציה אחרת רק האנגוטס
אני אישית משתמשת בזה הרבה אין לי משהו אחר
וסתם ככה מה זה מפריע להם בכלל ?...
הם פתחו משהו חדש
meet

• הוסף לסימניות
תודה רבה עובד מצוין!
רק שזה לא מראה את כל הרשימה של הצאטים, יש לזה פיתרון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

אין לי מילים !!!
זה עזר לי המון
תודה רבה !

• הוסף לסימניות
אחד ולתמיד אני צריכה לדעת משהו אולי יודע מה זה קוד פגישה בהנגאוט הורדתי הנגאוט meet בטלפון של הדרן כדי לעשות שיחות וידיאו ואני לא מבינה מה זה כתבתי כבר אשכול בנושא ואף אחד לא ענה לי תשובה מספקת

• הוסף לסימניות
למעבר להסבר והורדת התכנה
בהצלחה!!
תודה רבה.
א. זה באנגלית
ב.איך עושים שיהיה לשני חשבונות גוגל?

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
א. זה באנגלית
ב.איך עושים שיהיה לשני חשבונות גוגל?
יש בתפריט אפשאות לתרגום לעברית.
ב. אפשרי, מורכב קצת.
בגדול זה להעתיק את הקובץ פעם נוספת עם שם נוסף. לדוגמא Yakyak1.

עבורי הוא פחות נוח, כי אני משתמש עם שלושה מחשבים עם אותו יוזר בכרום.
בתוסף של כרום יותר קל לפתוח אותו, מאשר התקנה ופתיחה בכל אחד מהמחשבים

• הוסף לסימניות
אחד ולתמיד אני צריכה לדעת משהו אולי יודע מה זה קוד פגישה בהנגאוט הורדתי הנגאוט meet בטלפון של הדרן כדי לעשות שיחות וידיאו ואני לא מבינה מה זה כתבתי כבר אשכול בנושא ואף אחד לא ענה לי תשובה מספקת
זה משהו אחר... כמו זום, רק של גוגל, לא מבינה בזה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה