Harmonyapro
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
- הוסף לסימניות
אני ב''ה ללא רישיון ויוצא לי להשתמש המון בתחברה ציבורית במיוחד על ציר פתח תקווה-בני ברק והפוך.
ומי שמכיר קצת יודע שתכנון המסלולים על הציר הזה לקוי בצורה מטורפת, יש עשרות קווים על ציר אחד בעוד שעל צירים אחרים כמעט ואין כלום.
ובשביל להגיע למקומות מסוימים בעיר צריך לקחת מס' קווים שישלימו אחד את השני או לעשות טיול שנתי בקו 92.
חשבנו לנסות לבנות מסלול לקו חדש אותו נציע למשרד התחבורה.(אין לי מושג עדיין איך)
השתדלנו לבדוק אילו אזורים 'מתים' יותר מבחינת חיבור כדי שהגישה אליהם תיהיה נוחה יותר, ובעצם הכי חשוב שמסלול הקו לא יהיה ארוך ומתיש לחינם.
ניסיתי לעשות כעין הדמיה במפות גוגל למסלול שחשבנו עליו.
אשמח לשמוע את חוו''ד והאם תסכימו להצטרף למהלך בחתימה וכד'.
חשוב לציין במפה הנ''ל מצויין שהנסיעה מתחילה בגן ורשא זה כמובן לא נכון - היא תתחיל במכון מור. רק כיון שלא הצלחתי לסדר את זה על המפה הושארה האופציה הזו.
www.google.com
תודה מראש!
ומי שמכיר קצת יודע שתכנון המסלולים על הציר הזה לקוי בצורה מטורפת, יש עשרות קווים על ציר אחד בעוד שעל צירים אחרים כמעט ואין כלום.
ובשביל להגיע למקומות מסוימים בעיר צריך לקחת מס' קווים שישלימו אחד את השני או לעשות טיול שנתי בקו 92.
חשבנו לנסות לבנות מסלול לקו חדש אותו נציע למשרד התחבורה.(אין לי מושג עדיין איך)
השתדלנו לבדוק אילו אזורים 'מתים' יותר מבחינת חיבור כדי שהגישה אליהם תיהיה נוחה יותר, ובעצם הכי חשוב שמסלול הקו לא יהיה ארוך ומתיש לחינם.
ניסיתי לעשות כעין הדמיה במפות גוגל למסלול שחשבנו עליו.
אשמח לשמוע את חוו''ד והאם תסכימו להצטרף למהלך בחתימה וכד'.
חשוב לציין במפה הנ''ל מצויין שהנסיעה מתחילה בגן ורשא זה כמובן לא נכון - היא תתחיל במכון מור. רק כיון שלא הצלחתי לסדר את זה על המפה הושארה האופציה הזו.
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.
תודה מראש!
הנושאים החמים