משתמשים בתכנה להקלטת מסך?

• הוסף לסימניות
יש לכם המלצה על תכנה חינמית טובה להקלטת מסך?
נהגתי להשתמש בPicosmus החינמית אבל הקבצים שהיא מנפיקה ממש כבדים,
יש למישהו המלצה אחרת על תכנת הקלטת מסך חינמית להורדה?

• הוסף לסימניות
יש את: "free screen recorder" מעולה!

• הוסף לסימניות
יש תכנה Snagit

עריכה: טעות
חינמית רק לשבועיים :)

• הוסף לסימניות
אם יש לך מחשב יחסית חדש את יכולה ללחוץ על מקש ה'חלונות'+G (מקש החלונות בד"כ נמצא בין ה'Ctrl' ל'Alt')
זו הקלטת מסך מתוכנות או חלונות מסוימים

והכוונה: אם את רוצה להסריט תהליך של ציור בפוטושופ ואז את יוצאת שניה מהתוכנה לייבא מברשת למשל, הצילום מפסיק

פתחת תוכנה- הוא מקליט את חלון התוכנה
אולי אפשר לשחק עם ההגדרות
זה מוגדר כביכול כ 'סרגל משחק'

הצלחות!

• הוסף לסימניות
לי יש בנדיקיים, תוכנה שעולה כסף, אבל לי יש את הגרסה הנסיונית.
היא מקליטה רק ל20 דקות.
הסרט מגיע עם הלוגו של החברה למעלה.
והקובץ יחסית סביר.

• הוסף לסימניות
יש את jing - מאד נוחה לשימוש
לא יודעת לגבי גודל הקבצים שהיא מנפיקה
תוכנה חינמית - שווה לבדוק

• הוסף לסימניות
ACTIVEPRESENTER

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Pencil;n5014076:
אם יש לך מחשב יחסית חדש את יכולה ללחוץ על מקש ה'חלונות'+G (מקש החלונות בד"כ נמצא בין ה'Ctrl' ל'Alt')
זו הקלטת מסך מתוכנות או חלונות מסוימים

והכוונה: אם את רוצה להסריט תהליך של ציור בפוטושופ ואז את יוצאת שניה מהתוכנה לייבא מברשת למשל, הצילום מפסיק

פתחת תוכנה- הוא מקליט את חלון התוכנה
אולי אפשר לשחק עם ההגדרות
זה מוגדר כביכול כ 'סרגל משחק'

הצלחות!

חידשת לי, תודה.
אבל אצלי הוא מקליט בתוצרת מראה, ולכן הוא לא טוב לטקסטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד העם;n5015391:
חידשת לי, תודה.
אבל אצלי הוא מקליט בתוצרת מראה, ולכן הוא לא טוב לטקסטים.

בשמחה,
תנסו 'לשחק' עם ההגדרות כי אצלי ההקלטה רגילה- בדיוק מה שאני רואה על המסך
ככה שאמורה להיות עוד אופציה...
הנה דוגמא:

הצלחות!

קבצים מצורפים

• Adobe Photoshop CS6 30_07_2017 02_57_04.mp4
    KB 643.6 · צפיות: 32

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה