ctrl-p קונטרול פי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לאכנראה חסום לך אתרי קניות
כשמגיע לך דף החסימה תעשי בדיקת רובוט והוא ישאל אותך אם את רוצה לפתוח ותאשרי.
לאכנראה חסום לך אתרי קניות
כשמגיע לך דף החסימה תעשי בדיקת רובוט והוא ישאל אותך אם את רוצה לפתוח ותאשרי.
שלום רב,@אינטרנט אתרוג
יש מצב לקבל רשימה/צילום של המאגר ״סרטוני יוטיוב מאושרים״?
אני לא מכיר אבל יש לי אפשרות לבדוק לך אם תשלח קישורים מתאימים תוכל אולי לשלוח גם ל @אינטרנט אתרוגאני מוכר באייבי ועליאקספרס ומעלה מוצרים דרך רובוט -תוסף לכרום של קלדרוף/דרופיקס
בנטפרי זה פתוח אבל על הפנים באיטיות ובהעלה מאד איטית גם ברשת במהירות גבוהה
אני רוצה לעבור לסיבים של אתרוג,
השאלה היא האם זה יעבוד? כל האתרים והרבוטים הללו והאם זה יהיה במהירות גבוהה מנטפרי ?
תודה
באתרוג ניתן להוריד סרטונים אשר נבדקו ע"י נציג אנושי ואושרו.איך מורידים סרטון בסינון אתרוג מיוטיוב? יש אתר כלשהוא שפתוח או משהו דומה? @אינטרנט אתרוג
הידברות: יש אפשרות לבחור באזור האישי, חסימה או פתיחה של האתר כולל נשים.* תכניות נשים בהידברות - פתוח?
*תוכנת קנבה (עריכת סרטונים ) נח לשימוש דרך אתרוג? ניתן להוריד סרטונים ?
@אינטרנט אתרוג
לי באתרוג הכל פתוח.@אינטרנט אתרוג
האם חסימת חלק מהתמונות בפורום צלמים ועוד פורומים זה בעיה אצלי או זה חסימה רשמית שלכם? יש הרבה תמונות של צלמות שמעלות תמונות ילדים והתמונה חסומה (נותן דף לבן ריק)
תוכל לשלוח הודעה אישית לכתובת המופיעה בחתימה@אינטרנט אתרוג
יש לי שאלה קצת מורכבת לגבי שילוב של סינונים
ניסיתי לדבר עם המכירות ולא ממש הגעתי לפתרון
איך אני יכולה להגיע למישהו יותר מומחה שאולי יוכל לעזור לי?
אודה לעזרה
שלחי את הקישורים הרלוונטיים למייל לבדיקה, וקבלי תשובה כללית באתר לטובת כולם.
שלחי קישורים לדוגמא למייל בחתימה, במידה ומדובר בתקלה היא תטופל, במידה ומדובר במקרה אישי תקבלי הנחיה אישית. מומלץ לצרף מס' טלפון כדי לזהות את הגדרות המנוי של הלקוח.@אינטרנט אתרוג
האם חסימת חלק מהתמונות בפורום צלמים ועוד פורומים זה בעיה אצלי או זה חסימה רשמית שלכם? יש הרבה תמונות של צלמות שמעלות תמונות ילדים והתמונה חסומה (נותן דף לבן ריק)
@אינטרנט אתרוג
התקשר אליי מספר בן ארבע ספרות 0458 והציגה את עצמה מאתרוג והציעה לי ראוטר ב89 ש"ח לחודש במקום 99 ש"ח
היה נראה לי מוזר מה זה המספר הזה, (היא אמרה שזה השלוחה שלה) כשאמרתי אני יחשוב על זה ואולי אני יתקשר חזרה, היא אמרה חבל לך להמתין על הקו...
האם זה אמין? או שזה עוד עקיצה של מס' אשראי?
"כדאי לתפוס את המבצע כל עוד הוא קיים"..
עד מתי המבצע?
הקישור לא עובד ליבאתרוג ניתן להוריד סרטונים אשר נבדקו ע"י נציג אנושי ואושרו.
במידה והסרטון לא נבדק או לא אושר לא ניתן יהיה להוריד את הסרטון.
לנוחיותך, מצורף קישור לאתר ההורדה המאושר ע"י אתרוג:
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1614041072655-youtubebyclick-setup.exe
השימוש באתר זה הינו על אחריות הלקוח בלבד, אין בהמלצה שלנו קשר לאתר זה או לקיחת אחריות כל שהיא בנושא.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים