דרוש מידע משתמשי ווטסאפ - האם אתם קוראים אימיילים?

• הוסף לסימניות
האם אנשים שקוראים ועוקבים אחרי סטטוסים
משתמשים גם באימייל ברמת היום יום?

או שזה כלי מיושן ופחות שימושי.
לאיזו מטרה אימייל כן משמש אתכם?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ברווווור
מיילים ווצאפים לא נועדו לסטטוסים... זה שהחרדים מצאו דרך לשתף גם ללא פייסבוק או אינסטגרם לא אומר שאין דואר
יש את המייל האישי - לבנקים \אישי \ תשלומים
ויש את המייל של העבודה - שבשימוש און ליין לעבודה
ומייל של העבודה הנוספת...

• הוסף לסימניות
אשמח לתגובות נוספות
אדייק את השאלה:
אני רוצה לדעת בעיקר לגבי מבוגרים מגיל 30 ומעלה.
האם ממשיכים להשתמש באימייל לצד השימוש בווטסאפ?
מעט? כמעט ולא?

• הוסף לסימניות
אשמח לתגובות נוספות
אדייק את השאלה:
מעט? כמעט ולא?
כן
אבל בעיקר למיילים יותר רשמיים ולאנשים שאין להם ווטסאפ
בשביל לקבל תשובה על שאלה ספציפית ווטסאפ הרבה יותר יעיל

• הוסף לסימניות
אשמח לתגובות נוספות
אדייק את השאלה:
מעט? כמעט ולא?
בודאי שכן. אני משתמשת בוואטצאפ לצרכי עבודה אבל זה ממש לא מחליף את המייל.
לדוג' אם אני צריכה משהו מאחד מאנשי הצוות שלי אשלח מייל מפורט ורשמי, ואכתב גם את מי שקשור.
לאחר מכן אשלח וואטצאפ שישים לב ששלחתי מייל ואם יוכל לעשות את זה תוך שעתיים.
מקוה שהדוג' מסבירה.
המייל משמש ככלי עבודה רשמי ובו מפורט הנושא באריכות. אין לי מושג אם הוא התקבל ובאיזו תדירות הנמען קורא את המיילים.
הווצאפ זו פניה אישית, מידית שמזרזת את הענין וגם שומרת על יחסי עבודה נעימים שם זה המקום לשאול מה נשמע וכו'. לשמוע שהילד היה חולה ולכן לא יכלה אבל עכשיו תשתדל מאד וכד'. זה מחליף יותר פניה טלפונית לא מייל.

עוד דוג' זימונים לפגישות כמובן שולחת במייל. אבל אם לא עלו לפגישה, למאחרים אשלח וואצאפ מה קורה למה לא עלית. זה יותר זמין ומידי. לא יעזור לי לשלוח פניה כזו במייל כי יסתכלו על זה כבר כשתגמר הפגישה. אם למשל למישהו אין וואטצאפ אז אני אתקשר. כמו שכתבתי לעיל זה יותר מחליף שיחות טלפון ממיילים.

• הוסף לסימניות
אשמח לתגובות נוספות
אדייק את השאלה:
מעט? כמעט ולא?
מסמכים חשובים שולחים בדר"כ במייל ולא בווטסאפ, אחרי זמן זה נמחק ולא ניתן להוריד את הקובץ..
אבל אין ספק שווטסאפ הרבה יותר קליל וזמין.

• הוסף לסימניות
מייל הרבה פעמים משאיר את השולח בסימן שאלה גדול- אין לו כ"כ דרך לבדוק אם קראו את המייל
מה שבווטסאפ אפשר יותר להיות על זה ולנדנד..

• הוסף לסימניות
ברור שיש דרך
תוסף של מיילטראק, ורואים אם קראו את המייל
וכמה פעמים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה