דרוש מידע משתמשי וייז בלבד- כמה אתם משלמים לחודש

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחדש את המנוי שלנו. יש לנו מכשיר של הדרן ובעבר שילמנו 20 ש"ח לחודש כולל הכל. גם "גלישה" וגם סינון.
זה נראה לי די והותר בשביל מכשיר שהשימוש היחיד שלו הוא וייז. וגם זה בשימוש פעם בחודש ואפילו פחות
עכשיו הם רוצים 16 ש"ח לחודש רק על הסינון.
מה אתם מציעים?

• הוסף לסימניות
לקנות מכשיר חדש ולשלם חד פעמי 50(נראה לי) ו20חודשי

• הוסף לסימניות
אני משלמת 20 בדרך המלך,
(+4 על שדרוג מכשיר)
ברגע שייגמרו לי ה 3 שנים אעזוב אותם
גירסא ישנה ולא מעודכנת
אבל אני לא יודעת אם אוכל לשים סים של חברה אחרת על המכשיר הזה (המוכר לא ידע לומר לי)

• הוסף לסימניות
אבל אני לא יודעת אם אוכל לשים סים של חברה אחרת על המכשיר הזה (המוכר לא ידע לומר לי)
עד כמה שידוע לי מהבירורים שלי, וכן מכמה אשכולות פה בפרוג, אין אפשרות לשים סים של חברה אחרת בדרך המלך.

• תודה
Reactions: A&D
  • הוסף לסימניות
רק ראיתי לאחרונה שבהדרן הם נותנים 2 מסלולים
1. יקר לפי חודש
2. מוזל יחסית, לפי התחייבות לשנה

• הוסף לסימניות
הכי טוב נטפרי דרך יוסי תקשורת קונים כל מכשיר שהוא ועולה כ17 ש"ח לחודש כולל הכל ואם מתחייבים לשנתיים יוצא כ13 ש"ח לחודש בלבד!!
המחיר הזה כולל המכשיר עצמו?<
מכשיר טוב??איזה ? והאם זה וייז בלבד בלי כלום?

• הוסף לסימניות
המחיר הזה כולל המכשיר עצמו?<
מכשיר טוב??איזה ? והאם זה וייז בלבד בלי כלום?
ממש לא
כתבתי קונים של מכשיר שאתם רוצים ומתאים לרמת המהריות והאיכות שאתם רוצים ואז קונים סים של נטפרי שהוא רק לוויז ופנגו בלבד במחירים הנ"ל...

• הוסף לסימניות
ממש לא
כתבתי קונים של מכשיר שאתם רוצים ומתאים לרמת המהריות והאיכות שאתם רוצים ואז קונים סים של נטפרי שהוא רק לוויז ופנגו בלבד במחירים הנ"ל...
איזה מכשיר מומלץ? וכמה עולה<?

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר j5 של דרך המלך השתמשתי בו כארבעה חודשים, עקב נסיבות החיים אני היום בלי רכב, זה אומר שיש לי לשלם עוד כ 750 ש"ח
אז אם מישהו רוצה לקנות, שיציע מחיר.

• הוסף לסימניות
הציעו לי סים עם 100 ג'יגה לשלוש שנים ב 360 ש"ח,
נשמע הגיוני? 10 ש"ח לחודש.

• הוסף לסימניות
הכי טוב נטפרי דרך יוסי תקשורת קונים כל מכשיר שהוא ועולה כ17 ש"ח לחודש כולל הכל ואם מתחייבים לשנתיים יוצא כ13 ש"ח לחודש בלבד!!
אבל אז יש לך רק וויז, אין פנגו ולא סלופארק

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר j5 של דרך המלך השתמשתי בו כארבעה חודשים, עקב נסיבות החיים אני היום בלי רכב, זה אומר שיש לי לשלם עוד כ 750 ש"ח
אז אם מישהו רוצה לקנות, שיציע מחיר.
בכמה אתה מוכן למכור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה