- הוסף לסימניות
כנראה הבעיה בנתיב...
צריך להוריד קודם את התוכנה, זה עמוד הבית - דף ההורדהמנסה להוריד מיוטיוב, הדבקתי את הקישור בקיצורים וזה מה שמופיע
א. האם זה פתוח לך בחסימה?שבוע טוב,
אני מנסה להוריד קבצים דרך ההתקן שהעלו פה וזה לא עובד,
למה???
אני מכניסה את הקישור איפה שצריך בוחרת פורמט לוחצת על ADD ואז להורדה ופשוט לא קורה כלום,א. האם זה פתוח לך בחסימה?
ב. מה בדיוק הבעיה? אשמח לפירוט אולי אוכל לעזור
מוזר מאד, לי זה עובד מעולה.אני מכניסה את הקישור איפה שצריך בוחרת פורמט לוחצת על ADD ואז להורדה ופשוט לא קורה כלום,
ואם אני לוחצת על הפסק ואז שוב להורדה עולה לי הודעה שאומרת שההורדה הושלמה,
אני יודעת איפה מיקום הקבצים אבל הם לא נמצאים שם,מוזר מאד, לי זה עובד מעולה.
איפה הגדרת שהקבצים יישמרו? אם לא הגדרת אז צריך בשורת החיפוש לחפש את שם הקובץ ואז פתח מיקום קובץ.
ועוד משהו... לאחר ההודעה כתוב למטה בלשונית Percent (איפה שהפרטים של הקובץ) 100%?
מה זה שורת הקיצורים?אתה לא אמור להיכנס לקישור אלא להעתיק אותו לשורת הקיצורים וכשאתה על סירטון ביוטיוב ללחוץ עליו ואז מתחת לסירטון מופיע לך הורדה וכנ"ל
מה זה שורת הקיצורים?
הבאתי סתם אתר לדוגמא שפתוח בנטפרי למשל והוא כשר לגמרי, ובכל זאת הוא עושה בעיות בנתיב.אני לא רואה כזה דבר בלינק שהבאת.
לוקח תמיד כמה שניות עד שזה מתחיל להורידצפה בקובץ המצורף 729177
ככה כל הזמן
נטפרי גאה.....לוקח תמיד כמה שניות עד שזה מתחיל להוריד
והאם אתה בנתיב?
א"כ זה בגלל החסימה
אני מבינה שהבעיה שלי זה נתיב?אני מקבלת הודעה download complete אבל לאן זה ירד? אני לא מוצאת..
אז תנסה עוד כמה שעות, גם לי זה לפעמים נתקע משום מהנטפרי גאה.....
זה יותר מכמה דקות
אני מקבלת הודעה download complete אבל לאן זה ירד? אני לא מוצאת..
אם כתוב ההורדה הושלמה אז נראה שהקובץ ירד, תכנסו להגדרות ותגדירו תיקיית יעדאני מבינה שהבעיה שלי זה נתיב?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים