דרוש מידע משתמשי נטפרי? נתקלתם בתופעה?!

• הוסף לסימניות
תעברו להשמתש בגימיני, שם זה לא קורה יש רק את הסינון מלל הרגיל

וכן יש את קלוד, אולי קצת פחות מוצלח אבל מעולה בפרט בכתיבה בעברית

• הוסף לסימניות

וכן יש את קלוד, אולי קצת פחות מוצלח אבל מעולה בפרט בכתיבה בעברית
בג’ימיני זה קורה לי פי כמה מgpt, ברמה שכל שאלה כמעט זה עונה לי את התשובה המדוברת.

• הוסף לסימניות
אני עם נטפרי ושידרגתי לתשלום וכבר כמה שבועות שלא קופף לי בכלל..
אני אומנם משתמש רק בדברים מקצועיים אצלו בכתיבת קודים וכו'
אבל לכאורה זה נראה שזה בעיקר קורה בחינמי

• הוסף לסימניות
גם בגימיני נטפרי לא הרשה לו לדבר
עד שלמדתי את השפה בה הוא מבין
ואז הוא עונה יפה..

1755000327375.png

• הוסף לסימניות
לי גמיני עונה ממש טוב..
יש לי את הגירסא בתשלום
וממש לא קופץ לי
ואם קופץ לי אני מתחילה שיחה חדשה ובדר"כ זה מסתדר
ועוד טיפ: צריך לדעת באיזה מילים לפנות אליו כדי שלא יחסום

• הוסף לסימניות
אני הייתי משתמש בג'מיני לעריכת חידושי תורה וסיכומי הסוגיות בש"ס , הוא עושה את זה במהירות ובצורה מדהימה. עד שלאחרונה בנטפרי חסמו אותו , פניתי אליהם לשאול אותם איזה איסור יש בדבר , ומי הם הרבנים שהורו להם לאסור הכל בכל ? וזה היתה תשובתם , אני מצטט במדוייק :
"אתרים של התכתבות עם בינה מלאכותית פתוחים בנטפרי בצורה מוגבלת.
בין היתר, הם מנועים מלדבר על נושאים הקשורים ליהדות.
אנחנו מונחים איך לפעול לגבי החסימה, ואיננו מתייעצים עם רב על כל חסימה או הגדרה ספציפית." ע"כ תשובתם,
מכח זה החלטתי לעזור את נטפרי ולעבור לאתרוג, שם הדבר אפשרי.

• הוסף לסימניות
אני הייתי משתמש בג'מיני לעריכת חידושי תורה וסיכומי הסוגיות בש"ס , הוא עושה את זה במהירות ובצורה מדהימה. עד שלאחרונה בנטפרי חסמו אותו , פניתי אליהם לשאול אותם איזה איסור יש בדבר , ומי הם הרבנים שהורו להם לאסור הכל בכל ? וזה היתה תשובתם , אני מצטט במדוייק :
"אתרים של התכתבות עם בינה מלאכותית פתוחים בנטפרי בצורה מוגבלת.
בין היתר, הם מנועים מלדבר על נושאים הקשורים ליהדות.
אנחנו מונחים איך לפעול לגבי החסימה, ואיננו מתייעצים עם רב על כל חסימה או הגדרה ספציפית." ע"כ תשובתם,
מכח זה החלטתי לעזור את נטפרי ולעבור לאתרוג, שם הדבר אפשרי.
אוי ווי
פעם אחת ביקשתי מגמיני לצטט שו"ע במקום מסוים
והוא פשוט ציטט שטויות,
הוסיף מילים שלא קיימות וכו' וכו'.
לא שווה כלום...

• הוסף לסימניות
לא הייתי מסתמך על שום מראה מקום שלו הייתי רק מקריא לו דרך הרמקול את החידושים והוא היה עורך אותם בצורה נפלאה ומדהימה וחסך לי שעות רבות של כתיבה ועימוד הייתי עורך עשרים דפים בשעתיים, מי שלא ניסה את זה, לא מבין איזה פונטציאל יש בזה.

• הוסף לסימניות
גם נטפרי וגם אתרוג מכניסים קוד מוסתר שלא לענות בנושאים מסוימים,

בנטפרי ההגדרה היא שיענה 'נטפרי לא מרשה...',
ובאתרוג הגדירו שיענה על העניין רק בהשקפת עולם יהודית

בכל סינון המעלות והחסרונות שלהם

בכ"א אלו שכתבו שהופיע להם 'נטפרי לא מרשה...' גם כלא גלשו דרך נטפרי
זה בגלל שהתכתבות התחילה דרך נטפרי ויש שם את הקוד המוסתר
(פתרון - או להתחיל צ'אט חדש או ללחוץ על f12 ואז ללחוץ בלחצן הימני של העכבר על ריענון ולעשות ריענון שמוחק את הקוד של נטפרי)

• הוסף לסימניות
הם מנסים לסרס את את צאט גיפיטי שלא תוכל להשתמש בו.
הם גם עושים את זה בגוגל מפ הם פשוט סוגרים את כל התמונות

• הוסף לסימניות
קורה גם קורה...
וגם על דברים לא קשורים. אתמול ביקשתי ממנו לזהות לי חברת אשראי לפי 6 ספרות ראשונות, והוא ענה שנטפרי לא מרשה

• הוסף לסימניות
אני עם נטפרי ושידרגתי לתשלום וכבר כמה שבועות שלא קופף לי בכלל..
אני אומנם משתמש רק בדברים מקצועיים אצלו בכתיבת קודים וכו'
אבל לכאורה זה נראה שזה בעיקר קורה בחינמי
נראה לי קשור לסיבה ב
לא נתקלת בשום הודעות מנטפרי כשאני מתעסקת בקידוד ושאלות תכנות מקצועיות בכלל.
לא בגירסה חינמית ולא בתשלום.

• הוסף לסימניות
הפתרון שלי שעובד על פי רוב - לבקש מהבינה מפורש לנסח באופן שלא ייחסם על ידי הסינון,
גם אם כבר קיבלתי תשובה מטעם נטפרי.. אני עורך מחדש את השאלה עם הוראה הזו,

בנוגע לג'מיני, עזבתי אותו למרות שתיפקד מעולה בגלל שהגישה להתכתבויות עבר נחסמה לי שוב ושוב באדיבות נטפרי,
GPT בסדר, אבל כל תשובה נכתבת בצורה קטועה, עד שאני מרענן וזה משוכתב נורמלי, אין לי משג למה זה קורה,
מעריך שגם פה יד הסינון במעל..

גרוק לדעתי עושה עבודה מעולה, וגם עם הסינון של נטפרי הוא מסתדר בינתיים, הוא מרשה לעצמו אפי' להתבדח על החשבון ולעזור מסביב...

• הוסף לסימניות
זה נורא ואיום ומאוד מאוד חופר
אנחנו לקוחות שבויים!
מי שלוקח מסקנות הלכתיות ולימודיות מ-GPT זה בעייתו הבלעדית בלבד
למה להרוס ככה את השימוש בזה????

אני יכול להתכתב איתו על תכנות ולספור את הדקות
עד ההודעה החופרת נטפרי לא מרשה....
בפרט אם כתבתי רח"ל את המילה מתחת וכדו'
ראש כרוב של מחשב וניצול ציני! אין פה שום קשר לרוח נטפרי
כאילו לא חסר מקומות עם דעות עקומות ולא רק בנושאים תורניים שפתוחים בנטפרי
מעצבן!!!

• הוסף לסימניות
הפתרון שלי שעובד על פי רוב - לבקש מהבינה מפורש לנסח באופן שלא ייחסם על ידי הסינון,
גם אם כבר קיבלתי תשובה מטעם נטפרי.. אני עורך מחדש את השאלה עם הוראה הזו,

בנוגע לג'מיני, עזבתי אותו למרות שתיפקד מעולה בגלל שהגישה להתכתבויות עבר נחסמה לי שוב ושוב באדיבות נטפרי,
GPT בסדר, אבל כל תשובה נכתבת בצורה קטועה, עד שאני מרענן וזה משוכתב נורמלי, אין לי משג למה זה קורה,
מעריך שגם פה יד הסינון במעל..

גרוק לדעתי עושה עבודה מעולה, וגם עם הסינון של נטפרי הוא מסתדר בינתיים, הוא מרשה לעצמו אפי' להתבדח על החשבון ולעזור מסביב...
לא יודע אם זה קשור לסינון
אבל אני בסינון אתרוג וגם לי זה מופיע קטוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה