דרוש מידע משתמשי נטפרי? נתקלתם בתופעה?!

• הוסף לסימניות
הפתרון שלי שעובד על פי רוב - לבקש מהבינה מפורש לנסח באופן שלא ייחסם על ידי הסינון,
גם אם כבר קיבלתי תשובה מטעם נטפרי.. אני עורך מחדש את השאלה עם הוראה הזו,

בנוגע לג'מיני, עזבתי אותו למרות שתיפקד מעולה בגלל שהגישה להתכתבויות עבר נחסמה לי שוב ושוב באדיבות נטפרי,
GPT בסדר, אבל כל תשובה נכתבת בצורה קטועה, עד שאני מרענן וזה משוכתב נורמלי, אין לי משג למה זה קורה,
מעריך שגם פה יד הסינון במעל..

גרוק לדעתי עושה עבודה מעולה, וגם עם הסינון של נטפרי הוא מסתדר בינתיים, הוא מרשה לעצמו אפי' להתבדח על החשבון ולעזור מסביב...
זה כנראה בגלל שמופעל אצלכם במחשב אופציה של ''תרגום אוטומטי'' ברגע שמבטלים את האופציה התשובות נכתבות בצורה נורמלית.

• הוסף לסימניות
הבעיות עם נטפרי [בשימוש ברשת שאינה נטפרי] קיימות רק בשיחה שהותחלה עם נטפרי, מחמת שנטפרי מזריקה את ההוראות כהואות מערכת בתחילת השיחה.
התחלת שיחה חדשה אמורה להפסיק את התופעה, גם ללא ניקוי קאש.
אין בדברים הנ"ל משום היתר להשתמש בשום סינון שאינו ראוי, וכ"ש ללא סינון כלל!

• הוסף לסימניות
מנסים להטמיע את הסינון בתוך מודלי ה AI
וזה לוקח זמן עד שהוא ידע על מה לדבר ועל מה לא
ככל אימון של AI

בסוף זה לטובת כולם

• הוסף לסימניות
ככל אימון של AI

בסוף זה לטובת כולם
בימים האחרונים הוא מוציא מהדעת.
זה נהיה גרוע מיום ליום. לפני חצי שנה הוא ידע טוב מאוד על מה מדברים ועל מה לא.

• הוסף לסימניות
זה ממש לא קשור לנטפרי
הייתי על סינון אתרוג והוא כל שניה הקפיץ לי נטפרי לא מרשה...
שאלתי אותו- מה הקשר אני לא בנטפרי למה שהם לא ירשו?
והוא כמו מנטרה- נטפרי לא מרשה...
זה קשור רק לצ'אט, לא לסינון
מזכיר את הסיפור על האמא הכושית שאמרה לילד הבוכה בסופר על הסוכריה שהוא רצה ''זה לא בהכשר שלנו'' וכששאלו אותה מה הסיפור היא ענתה ''לא יודעת אצל היהודים זה תמיד עובד''.

• הוסף לסימניות
ככל אימון של AI

בסוף זה לטובת כולם
גם אני כתבתי את זה לפני כמה חודשים אבל מאז עבר המון זמן
לא כזה קשה להגדיר הגדרות יותר מפורטות ומוגדרות למה שיסנן!
זה כלי שימושי היום לרוב האנשים והמצב הזוי עד בלתי אפשרי

• הוסף לסימניות
ככל אימון של AI
טכנולוגית - זה לא נכון.
אימון AI מורכב זה דבר שמבצעים בכמה שעות בודדות (מניסיון).

זה לא אימון.

• הוסף לסימניות
זה ממש לא קשור לנטפרי
הייתי על סינון אתרוג והוא כל שניה הקפיץ לי נטפרי לא מרשה...
שאלתי אותו- מה הקשר אני לא בנטפרי למה שהם לא ירשו?
והוא כמו מנטרה- נטפרי לא מרשה...
זה קשור רק לצ'אט, לא לסינון
לא קרה לי בכלל מאז שעברתי לאתרוג

• הוסף לסימניות
והנה כאן נטפרי כותבים מפורש שבקלוד אין את זה

וכפי שכתוב שם יש עוד פתרון להכנס דרך הבינה החרדית

• הוסף לסימניות
אני יש לי נתיב
לא מכיר את הבעיה
לאחרונה שמעתי שבמקרים ספציפיים יש לו סינון (דברים של צניעות וכדו')
אבל ממש לא הרגשתי הפרעה בעבודה

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם נתיב עם ה gpt עובד מצוין ,התמונות נקיות ובטקסט עונה על מה שאני שואלת, האמת אני לא שואלת דברים בעייתיים.

• הוסף לסימניות
אני עברתי לאחרונה מנטפרי לאתרוג בגלל כל הבעיות שהיה להם עם ג'מיני ( נטפרי כתבו לי שהם לא הולכים לפתוח אותו לנושאי הקשורים לתורה ויהדות, וזה לא משנה לאיזה צורך) , התובנות שלי : א. אצל אתרוג הג'מיני עובד מצויין ללא הפרעה בשיחות הכלליות . ב. כל נושאי היהדות , סיכומי סוגיות איתו הכל עובד מצויין . ג. שמירת שיחות אחרונות בג'מיני עובדת רק באתרוג , אצל נטפרי אי אפשר לראות שיחות אחרונות. ד. בקשר להרמטיות של החסימה אני כרגע מרוצה מאוד , אמנם זה פחות מנטפרי , אבל באופן עקרוני החסימה הדוקה . (לדוגמא מי שחשוב לו שסרטוני הברדק יהיו חסומים אז שישאר בנטפרי).
באופן כללי הם בסדר, חשבתי שהם יותר גרועים והופתעתי לטובה.

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי ויש לי מנוי בגימני
אני מנסה להשתמש ביכולות ובפיצ'רים של הגימני בתוך הגוגל דוקס והוא לא נותן לי, רושם אין חיבור לאינטרנט
מישהו נתקל בזה ?
האם זה קורה מהחסימה של נטפרי או לא קשור ?

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי ויש לי מנוי בגימני
אני מנסה להשתמש ביכולות ובפיצ'רים של הגימני בתוך הגוגל דוקס והוא לא נותן לי, רושם אין חיבור לאינטרנט
מישהו נתקל בזה ?
האם זה קורה מהחסימה של נטפרי או לא קשור ?
בטוח חסימה של נטפרי

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים התשובה של ChatGPT "אופסס.. נטפרי לא מרשה לי לדבר איתך על זה" - הפכה למטרד.
אם בימיה הראשונים של התופעה, שורה לקונית זו היתה מתקבלת לאור שאלה על הגות ופילוסופיה יהודית או פסיקה הלכתית וכדומה, הרי שבימים האחרונים דומה שזו הפכה לתשובת ברירת המחדל של הצ'אט.

בכל שיחה, בין אם היא נסובה אודות מערכת השקייה לגינה או אודות השקעה בחוזים עתידיים, אחרי כמה הודעות יגיב הצ'אט ב"אופסס.. נטפרי לא מרשה לי לדבר איתך על זה".

זה כבר ממש מטריד! מה כבר שאלתי?!

אין שום קשר - ולו הקלוש ביותר - לתוכן שעלול להיות בעייתי!

אשמח לדעת האם גם אתם נתקלתם בתופעה זו, וא"כ מה ניתן לעשות בנידון.
מצאתי דרך מקורית להתגבר על זה....
אני אומר לו, נושא אחר אפשר לשאול אותך
הוא עונה לי ודאי,מה השאלה
אז אני אומר לו מה ששאלתי אותך מקודם
ואז הוא עונה לי את מה ששאלתי אותו בהתחלה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה