משתמשי קו נייח של סלקום- גם אצלכם הקו עובד רק במשמרת בוקר?

• הוסף לסימניות
בכל ערב מתחיל הסיוט: הקו הנייח לא מסכים להוציא שיחות.
כשמחייגים ממנו ושומעים ביפ קטן ואז- תפוס. מנסים לחייג מקו אחר- הפלא ופלא לא תפוס.
אנחנו חושבים לזנוח את סלקום (עברה ב"ה תקופת ההתחייבות) ולעבור לבזק הותיקה ווהיציבה ונקווה לאור המבצעים האחרונים שגם הזולה.
אודה לעצת מומחי התקשורת דפרוג.

• הוסף לסימניות
יש לנו ניח של סלקום.
לא יצא לי ממש כל ערב להשתמש בו, אבל אכן היו כמה פעמים שכשרציתי להוציא שיחות קיבלתי צליל תפוס, ואילו מקו אחר - הצלחתי להוציא שיחה.
מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• הוסף לסימניות
זה לא אומר שצריכים לחזור לקו הישן והאהוב והיקר של בזק, אפשר לעבור לחברות אחרות.

אנחנו נמצאים כבר תקופה ארוכה ב 012 ומאד מרוצים. - קו טלפון עולה 10 ש"ח לחודש, ומקבלים החזר של אגורה על כל דקה נכנסת. בבזק המחירים בכלל בכיוון אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;784593:
אנחנו נמצאים כבר תקופה ארוכה ב 012 ומאד מרוצים. - קו טלפון עולה 10 ש"ח לחודש, ומקבלים החזר של אגורה על כל דקה נכנסת. בבזק המחירים בכלל בכיוון אחר.
וכמה העלות של כל דקת שיחה יוצאת?

• הוסף לסימניות
חבילה של 1000 דקות 70 ש"ח לניידים ולנייחים

• הוסף לסימניות
http://www.012.net/business/StationaryPhone/Pages/2953.aspx

אין לי שום קשר ל 012 חוץ מזה שאני לקוחה די מרוצה.

המבצע המיוחד שהם נותנים עכשיו 9.9 לשלוחה, זה מבצע שקיים כבר למעלה משנה. וזה המחיר הרגיל שלהם, רק שעכשיו הם החליטו לקרוא לזה מבצע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;784651:
http://www.012.net/business/StationaryPhone/Pages/2953.aspx

אין לי שום קשר ל 012 חוץ מזה שאני לקוחה די מרוצה.

המבצע המיוחד שהם נותנים עכשיו 9.9 לשלוחה, זה מבצע שקיים כבר למעלה משנה. וזה המחיר הרגיל שלהם, רק שעכשיו הם החליטו לקרוא לזה מבצע.
תודה.
אין לי אפשרות להכנס לקישור. (חסומה)
מה הדרך הנוספת לתקשר איתם ולברר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה