משתמש בנתיב?

• הוסף לסימניות
יש לך גירסה שמתחת ל3.11.59 ואתה חושב להתקדם לגירסה הנ"ל?
לפני שאתה עושה זאת התחבר לקישור הבא קרא את הנאמר באשכול בקשר להשלכות של גירסא זו על דפדפן גימייל (בעיקר את תגובת המנהל הראשי) ותשקול היטיב אם זה שווה לך

http://forum.enativ.com/viewtopic.php?f=4&t=5108

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gutman09;570177:
להשלכות של גירסא זו על דפדפן גימייל

התכוונת על גימייל, לא דפדפן גימייל, וגם זה טעות כי ההשפעה רק למנויי הדואר של נתיב, לי הכל חלק.
ואדרבא יש ממש הרבה הרבה מעלות בגי' 3, לדעתי מומלץ לכולם לעבור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;570224:
התכוונת על גימייל, לא דפדפן גימייל, וגם זה טעות כי ההשפעה רק למנויי הדואר של נתיב, לי הכל חלק.

נכון התכוונתי על גימייל
אני לא מנוי דואר נתיב ומאז שעברתי לגירסה 3 נעלמו לי כמה פונקציות בהגדרות גימייל כמו ייבוא וייצוא אנשי קשר כמפורט בהרחבה בלינק שהצמדתי

אשמח מאוד אם תוכל לייעץ לי איך להתמודד עם זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;570224:

הוא גם מדבר על גירסה 3 אבל על תת גירסה 59

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה