משתמש חדש לא מוכר!! דחוףף

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
רציתי לדעת מה עושים עם זה שפתאום נוצר לי משתמש לא מוכר, שאני לא יכולה למחוק אותו??
הוא מוגדר כמנהל... :(

מה עושים?

• הוסף לסימניות
אולי יש לך מולטיסייט והוא מוגדר כמנהל רשת? אז רק מנהל רשת יכול למחוק אותו.
כמובן שצריך להבין מה קרה כאן.
כדאי להחליף סיסמאות ולהקפיד שהסיסמאות החדשות תהיינה חזקות באמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1989166:
אולי יש לך מולטיסייט והוא מוגדר כמנהל רשת? אז רק מנהל רשת יכול למחוק אותו.
כמובן שצריך להבין מה קרה כאן.
כדאי להחליף סיסמאות ולהקפיד שהסיסמאות החדשות תהיינה חזקות באמת.

הסיסמא שלי חזקה באמת!! כל כמה זמן אני צריכה להחליף??
זה המייל שהם שמו לעצמם
amaze.website
מה זה החברה הזו, יוצרת טרפיק?
איך מוחקים אותו...??

• הוסף לסימניות
לא ענית אם ההתקנה שלך זה מולטיסייט.
האם כשאת מנסה למחוק את מחוברת כמנהל?
אם שום דבר לא מצליח, כפי שכבר כתבתי תוכלי להכנס לPHPMYADMIN ולמחוק אותו מהטבלה של יוזרים.

• הוסף לסימניות
עכשיו בדקתי את זה בעקבות השאלה שלכם
וזה אכן מנהל רשת שהלקוח רכש ממנו אחסון
פעם ראשונה שאני נתקלת בזה...

הלב שלי חזר למקומו, ב"ה!
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה