דרוש מידע משתמש עם "פועלים בטלפון"? מכיר את הבעיה: "סכום זה חורג מתקרת הסכומים המיועדים להעברה"?

• הוסף לסימניות
יש משהו נורא מעצבן ובלתי מובן ב"פועלים בטלפון"

בעת ביצוע העברה טלפונית,
קורה הרבה פעמים שהמערכת מדקלמת:
"סכום זה חורג מתקרת הסכומים המיועדים להעברה"

ולא משנה שזה העברה על סך 100ש"ח
וגם אם לא העברתי במשך כל החודש בטלפון סכום גדול (ואפי' הכל ביחד)

ניסיתי כבר לדבר עם שירות הלקוחות
עברתי בין נציגה אחת לשניה
ומהזוטרית לבכירה
ולמעשה אף אחד לא ידע להגיד לי למה זה
וכן לא ידעו לסדר את זה.

(הם אומרים רק שכנראה עברתי את הסכום של 20,000
מה שלא נכון בכלל,
אני אומר להם תבדקו, תעברו על ההעברות שלי,
ואין עם מי לדבר...)

תכלס' אם מישהו גם נתקל בזה,
ויודע על מה זה יושב
ואיך מסדרים את זה
אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
יש משהו נורא מעצבן ובלתי מובן ב"פועלים בטלפון"

בעת ביצוע העברה טלפונית,
קורה הרבה פעמים שהמערכת מדקלמת:
"סכום זה חורג מתקרת הסכומים המיועדים להעברה"

ולא משנה שזה העברה על סך 100ש"ח
וגם אם לא העברתי במשך כל החודש בטלפון סכום גדול (ואפי' הכל ביחד)

ניסיתי כבר לדבר עם שירות הלקוחות
עברתי בין נציגה אחת לשניה
ומהזוטרית לבכירה
ולמעשה אף אחד לא ידע להגיד לי למה זה
וכן לא ידעו לסדר את זה.

(הם אומרים רק שכנראה עברתי את הסכום של 20,000
מה שלא נכון בכלל,
אני אומר להם תבדקו, תעברו על ההעברות שלי,
ואין עם מי לדבר...)

תכלס' אם מישהו גם נתקל בזה,
ויודע על מה זה יושב
ואיך מסדרים את זה
אשמח לעזרה.
אני נתקלתי בזה, וחשבתי שאולי בגלל שעשיתי כמה העברות בחודש שאולי עברו את ה 20,000 לחודש אחד
זה לא נכון ? קשור ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה