מידע שימושי משתפת בקייק פופס שהכנתי לבר מצוה ועוד משהו לפדיון הבן

• הוסף לסימניות
הכנתי היום קייק פופס לבר מצוה, רק משתפת. מאוד קל. את הרעיון אפשר ליישם לכל מטרה. הקיסם משתנה בהתאם לצורך. לידה, בר מצוה, בת מצוה, ברית, אירוסין וכיוצ"ב.

מצרפת גם תמונה של קאפקייקס שהכנתי לפדיון הבן. שוב מתאים לכל דבר, הצבע והקיסם משתנה בהתאם לצורך.

ועוד תמונה אחת של טארטלטים ממולאים בשוקולד, דבש וחמאת בוטנים...מעדן! [וסליחה ששמתי שקד- לא היו לי בוטנים בבית...]

אני אוהבת דברים בסיסיים שבשינויים קלים אפשר להתאים אותם לכל אירוע.

אני גרועה בצילום...:cool:

צפה בקובץ המצורף 246196

צפה בקובץ המצורף 246197

צפה בקובץ המצורף 246198

צפה בקובץ המצורף 246199

• הוסף לסימניות
וואו
אפשר מתכונים של השתיים האחרונים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;1692934:
וואו
אפשר מתכונים של השתיים האחרונים?

הם כל כך כלום שאני ממש מתביישת לכתוב איך הם הוכנו..

הקייק פאפס- עוגת שוקולד מפוררת שהוספתי לה קצת קפה נמס וריצ' גולמי. יצרתי כדורים ונעצתי את הקיסם.
הקפאה לילה.
ממיסים שוקולד מריר עם מעט שמן. טובלים כל קייק פאפ בשוקולד ומנערים משאריות. מקפיאים..
ממיסים שוקולד לבן עם מעט שמן ומחכים שלא יהיה רותח. טובלים כל קייק פאפ באלכסון. זהו.

הטארטלט-
מתכון לטארטלטים את תרצי אביא- אבל אפשר לקנות. אלו הכנתי אבל הרבה פעמים אני קונה מתוך עצלות.
מילוי:
ממיסים בסיר 200 גרם שוקולד מריר, 2 כפות שמן ו 1/2 כוס חמאת הבוטנים. מוסיפים 1/2 כוס בוטנים טחונים.

מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לתוך הטארטלטים. מקשטים בבוטן, שקד או כל דבר אחר. אני הוספת שם גם שוקולד צ'יפ קטן בטעם חמאת בוטנים [לא מהארץ....]

• הוסף לסימניות
נראה מקסים! הכל מדויק ואסטטי!
מאיפה הקיסמים של הפדיון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;1692962:
נראה מקסים! הכל מדויק ואסטטי!
מאיפה הקיסמים של הפדיון?

בכל חנות חד פעמי שמכבדת את עצמה אפשר להשיג היום את הקיסמים האלו. יש מזל טוב, בר מצוה, its a girl, its a boy, תפילין עגלות, מוצצים, קשקשנים ועוד הרבה דוגמאות. עולה בין 7-9 ש"ח [תלוי בחנות] ל-24 קיסמים. אישית, אני מאוד אוהבת להשתמש בהם כי זה משדרג כל דבר הכי פשוט.

מצאתי עוד דוגמא. נזכרתי שהקאפקייקס הקודם היה ללידה של חברה ואילו אלו שכאן היו לפדיון הבן של מישהי אחרת- כאן בשילוב 2 קיסמים בכל אחד ופרח מבצק סוכר.

צפה בקובץ המצורף 246225

• הוסף לסימניות
את הכנת את הטרטלטים עצמם ??
הם ממש מושלמים! אשמח למתכון
ועוד שאלה איך השוקולד הלבן המומס יוצא כל כך לבן ? כשאני ממיסה שוקולד לבן הוא נהיה קצת צהוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1693140:
את הכנת את הטרטלטים עצמם ??
הם ממש מושלמים! אשמח למתכון
ועוד שאלה איך השוקולד הלבן המומס יוצא כל כך לבן ? כשאני ממיסה שוקולד לבן הוא נהיה קצת צהוב

אם את רוצה שהוא יהיה לבן אז קונים שוקולד שהוא ממש לבן בחנויות שמתמחות באפיה. לא שוקולד צ'יפס לבן שקונים בחנות רגילה.

מתכון טארטלטים:
125 גרם מרגרינה
100 גרם אבקת סוכר
1 חלמון
1 ו 3/4 כוסות קמח
2 כפות חלב סויה [אפשר מים]

מעבדים במיקסר לבצק. מרדדים וקורצים עיגולים. משמנים תבניות שקעים קטנות ומרפדים תבניות שקעים קטנות. בעזרת סכין ידה נפטרים מהשאריות שמעבר לשקע.
מניחים מנג'ט בתוך הטארטלט ודוחסים ממלאים בקטניות.
אופים ב 180 עד להזהבה קלה [בערך 12 דקות]
מחלצים רק אחרי קירור מוחלט.

הטארטלטים דורשים הרבה מיומנות. לקח לי הרבה זמן להגיע לזה וגם עכשיו לפעמים זה לא נראה כך....
את הלא יפים המשפחה מחסלת... את היפים שולחים לאירוע...:)

• הוסף לסימניות
איך את עושה את הקישוט למעלה, קצפת ומה עוד???
ממש מקסים!! מעורר תאבון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1693155:
איך את עושה את הקישוט למעלה, קצפת ומה עוד???
ממש מקסים!! מעורר תאבון!

אבקת סוכר וצבע מאכל. אם יש אפשרות והצבע מתאים לאירוע אז אני נמנעת מהצבע מאכל ומשתמשת באבק ג'לי [על בסיס טבעי] אבל בכחול =אין- יש צהוב [אננס], ורוד [תות, פטל], וסגול בהיר [ענבים]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1693163:
הג'לי לא נהיה גושים?

שמים אותו כאבקה [לא אחרי הכנה] ואז זה לא נהיה גושים זה פשוט כמו צבע מאכל. רק צריך להיזהר ולא לשים מדי הרבה כי אז הקצפת נהיית קצת קשה.

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה

זה מיועד לאכילה?
עם כל הקצפת מלמעלה והקישוטים, אנשים אוכלים מז או שזה רק ליופי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר המעלות;1693921:
זה מיועד לאכילה?
עם כל הקצפת מלמעלה והקישוטים, אנשים אוכלים מז או שזה רק ליופי?

א. כן, אנשים אוכלים- וזה כמובן ענין של טעם- מי שלא אוהב לא אוכל... העוגה מתחת תמיד רכה ועסיסית.
ב. זה אמנם לא קצת קצפת אבל גם לא כל כך הרבה כמו שנראה כי מתחת לספירלה של הקצפת יש חלל....[לא הכל מלא בקרם].

אם זה מיועד לאירוע חלבי אז אני עושה קרם גבינה מתוך ומזלפת אותו במקום. אבל רוב האירועים לא חלביים....

• הוסף לסימניות
מתנצלת על ההקפצה
אני רוצה את המתכון של הקאפקייקס
כמה יוצא מהכמות
ואיפה קונים את הקישוט של הכוכבים
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריצה;1749676:
מתנצלת על ההקפצה
אני רוצה את המתכון של הקאפקייס
כמה יוצא מהכמות
ואיפה קונים את הקישוט של הכוכבים
תודה.

מתכון לקאפקייקס:

4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
קורט מלח
מקציפים ביצים שלימות יחד עם סוכר ומלח עד לקבלת ערובת קצפית ובהירה.

מוסיפים תוך כדי הקצפה 1 כוס שמן

אח"כ מוסיפים לסירוגין:
1 כוס חלב סויה או מים ו-4 כוסות קמח מעורבות ב 1 שקית אבקת אפיה ו-1 כפית סודה לשתיה. מוסיפים במספר פעמים.

מעבירים לשקית זילוף וממלאים לגובה של 2/3 מנג'ט [לא יותר..] אופים ב 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש מהמרכז [בערך 20 דקות]

לא יודעת לומר לך כמה יוצא כי זה תלוי בגודל המנג'ט [בערך 24 במנג'ט מהסוג שבו השתמשתי.

את קישוט הכוכבים קונים באושר עד. הוא מארה"ב ויש לו כשרות של ארה"ב. הכשרות הספציפית שלו היא מהמעולות בארה"ב. [אנחנו אמריקאים ומכירים...;)]

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה מתכון מדויק של הקיק פופס.

• הוסף לסימניות
וואי וואי רק עכשיו אני רואה את התמונות- בולעת את הרוק...
חבל שאני לא שכנה שלך אייץ בייקר :) :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה
רק עוד שאלה
זה יחזיק מעמד יום במקרר
ז"א מיום שישי עד שבת בבוקר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1749698:
אני גם רוצה מתכון מדויק של הקיק פופס.

יש לי כמה מתכונים לקייקפופס. אני אתן לך מתכון שהעליתי אתמול למישהי שביקשה.

500 גרם שאריות עוגה מפוררות
נותן טעם לפי בחירתך: 2 כפות ליקר שוקולד, 2 כפות ליקר תפוזים, 2 כפות רום [אחד מאלה]
500 גרם שוקולד מריר
1 ריצ' 250 מ"ל

ממיסים בסיר שוקולד וריצ'. מוסיפים נותן טעם. מערבבים עד שמתקבל קרם חלק. מוסיפים את פירורי העוגה.
יוצרים כדורים בידיים קצת לחות. אם התערבות יבשה מדי מוסיפים קצת מים [אבל ממש מעט בכל פעם] אם היא רטובה מדי אז עוד פירורי עוגה [זה תלוי כמה לחה העוגה שעליה את מתבססת].
נועצים במרכז כל קייקפופ מקל ומקפיאים לפחות 3 שעות עד שהם ממש קשים.
מוציאים מההקפאה.

ממיסים 300 גרם שוקולד מריר עם 3 כפות שמן. אחרי שהשוקולד הפך לנוזלים וה"סירופ" אחיד. מסירים מהאש וממתינים כמה דקות רק עד שהשוקולד לא ממש רותח.
טובלים את הקייקפופ בשוקולד המומס, מנערים שאריות ומניחים על ניר אפיה.
אם רוצים, מחזירים להקפאה וטובלים שוב רק חצי בשוקולד לבן מומס בשמן כנ"ל. אבל צריך להזהר שהשוקלד ממש לא יהיה חם כי אחרת הוא ימיס את השוקולד החום.

אם את רוצה יותר פשוט אז קחי שאריות עוגה [כמה שיש לך] תתחילי לשפוך ריצ' גולמי [כמו שהוא מהקופסא] על פירורי העוגה [כל פעם קצת כדי שלא יהיה רטוב מדי] עש שתגיעי לעיסה שנוחה לעבודה. תוסיפי מעט קפה נמס או ליקר בשביל הטעם ותכיני כדורים. מכאן ואילך ההכנה כמו בנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריצה;1749713:
תודה רבה
רק עוד שאלה
זה יחזיק מעמד יום במקרר
ז"א מיום שישי עד שבת בבוקר?

לגמרי. אפילו 2-3 ימים. מה שכן- אם את משתמשת בקיסמים לקישוט אז תניחי מעליהם ניר כסף. אם לא אל תשימי כדי שהקרם לא ימרח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה