כללי משתפת- למי שלא יודע איך ליצור ש"ח בקיצור דרך.

• הוסף לסימניות
התלבטתי אם לשתף או שזה משהו שידוע לכל.. (ואני היחידה שלא ידעתי עד כה...)
אני עד לא מזמן לא ידעתי.. הייתי רושמת בוורד את הסמל של הש"ח ומעתיקה לאילוס' למשל...
אך יש קיצור דרך טיפל'ה מורכב אבל יותר זריז מהעתקה מוורד..
הקיצור הוא: ALT+0164 (תוך כדי לחיצה על האלט רושמים את רצף המספרים הללו)
אולי חידשתי למשהו ואולי רק אני לא ידעתי.. בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
הוא גם אמור להיות בחלון הגליפים

• הוסף לסימניות
נכון, אבל לא תמיד זורם לי להכנס לחלונית ועד שאפתח ואמצא ואלחץ.. לדעתי כדאי לזכור את הקיצור הנ"ל..

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
ללחוץ על שיפט + הסיפרה 7 (מהמספרים למעלה במקלדת..)

• הוסף לסימניות
או אלט ימני והמס' 4.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;n4889294:
התלבטתי עם לשתף או שזה משהו שידוע לכל.. (ואני היחידה שלא ידעתי עד כה...)
אני עד לא מזמן לא ידעתי.. הייתי רושמת בוורד את הסמל של הש"ח ומעתיקה לאילוס' למשל...
אך יש קיצור דרך טיפל'ה מורכב אבל יותר זריז מהעתקה מוורד..
הקיצור הוא: ALT+0164 (תוך כדי לחיצה על האלט רושמים את רצף המספרים הללו)
אולי חידשתי למשהו ואולי רק אני לא ידעתי.. בהצלחה רבה!

נראה לי שהמספרים 016 מיותרים פה
פשוט תלחצי ALT +4 מהמספרים למעלה במקלדת וזה יופיע....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 390;n4891540:
נראה לי שהמספרים 016 מיותרים פה
פשוט תלחצי ALT +4 מהמספרים למעלה במקלדת וזה יופיע....
מוזר.. זו הדרך היחידה שהולכת לי.. 0164...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה