משתקפי שמשיה

• הוסף לסימניות
צילמתי לפני חודש חודשים, אשמח לקבל חוו"ד

• הוסף לסימניות
וואלה, איזו תמונה!
הצבעוניות והמקוריות, מיוחד!
ובכלל ברגע שראיתי במבט ראשון, ראיתי מול העיניים קיץ, חופש וים....

אין כמו להזכר בקיץ, באמצע החורף (שמתבושש מלבוא)...

תמונה שאפשר להתעמק בה הרבה.

• הוסף לסימניות
עומק השדה, החזרה, הצבעוניות,

מושלם!!!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לחננוש
אך דבר אחד מציק לי- אין עוגן, העין לא גומרת להתרוצץ

• הוסף לסימניות
אחינועם, לדעתי קצת יותר מידיי...

• הוסף לסימניות
הקרופ, טיפונת אכזרי לתמונה.
בעיני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1117770:
הקרופ, טיפונת אכזרי לתמונה.
בעיני.
קרפתי בדיוק עד סוף הגוש הצהוב מימין, קצת פחות היה משאיר משולש צהוב נוצץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1117776:
קרפתי בדיוק עד סוף הגוש הצהוב מימין, קצת פחות היה משאיר משולש צהוב נוצץ.
אני מבין מה שאת אומרת, אבל אולי במקום לקרופ עד כדי כך, היה עדיף לערב את פוטושופ בעניין?

• הוסף לסימניות
תמונה מאוד יפה, לא הסגנון שלך..
ממך היה מצופה שמטיול בשוק הכרמל/נחלת בנימין או מה שזה לא יהיה תביא את הדמויות/היצורים וההתרחשויות, זאת דומה מדי לדוגמאות שמראים בכיתה.
בכ"א צילום טוב והכל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1117891:
ממך היה מצופה שמטיול בשוק הכרמל/נחלת בנימין או מה שזה לא יהיה תביא את הדמויות/היצורים וההתרחשויות, זאת דומה מדי לדוגמאות שמראים בכיתה.
בכ"א צילום טוב והכל
א. מי שמכיר אותי יודע שלא מצופה ממני כלום.... ;)
ב. לא צילמתי את זה בסיור, סתם בדרך לעבודה.
ג. אהבתי את התמונה ולכן פירסמתי אותה.
ד. אם את רוצה יצורים, אז אולי באשכול נפרד, אין טעם לערבב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1117891:
בכ"א צילום טוב והכל

דוקא יצורים זה מה שמראים ומה שתלמידים מצלמים
זה כבר נדוש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1117920:
דוקא יצורים זה מה שמראים ומה שתלמידים מצלמים
זה כבר נדוש...

לא יודעת אצלינו כמעט כל תמונות הסיורים שהביאו היו טקסטורה של משהו...צמידים, עגילים, לחמניות אבוקדו ועוד, ויצורים לא היה הרבה. אולי כי לא כ"כ שייך באמת שאשה תעמוד ותצלם יצורים אבל לגבר אין בעיה אז הצעתי, לא אמרתי רק יצורים אבל הטקסטורות האלה זה משהו מאוד התחלתי כזה.

אגב זה לא היה קטילה או משהו, כן? אמרתי שהצילום טוב רק שהזכיר לי מדי את כל הצילומים ההתחלתיים שיש ולא הכי מעניין וממה שידוע קקטוס רגיל להעיר ולקבל הערות

• הוסף לסימניות
ד"א מישהו יכול להסביר לי איך הבניין שמשתקף במשקפיים, בפוקוס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1117992:
ד"א מישהו יכול להסביר לי איך הבניין שמשתקף במשקפיים, בפוקוס?
מישהו שיודע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה