מה זה משתמש סופר מקצוען מכמה הודעות או תגובות? תודה רבה..
ג גדעוניי משתמש חדש 11/6/24 הוסף לסימניות #1 מה זה משתמש סופר מקצוען מכמה הודעות או תגובות? תודה רבה..
י יודעלה משתמש מקצוען 11/6/24 הוסף לסימניות #2 משתשמש סופר מקצוען... סורי אבל השרשור הזה קשור כבר לאשכול של הטעויות באתרים..
ת תמרוז משתמש סופר מקצוען כתיבה ספרותית 11/6/24 הוסף לסימניות #3 תסתכל בויקיפרוג. כתוב שם הכל. (פרופיל משתמש)
ד דו משמעי משתמש מקצוען 11/6/24 הוסף לסימניות #4 נקודות תוכלו לצבור נקודות כשתמלאו פעולות מסוימות. כאן תוכלו לראות את רשימת הנקודות הזמינות. www.prog.co.il סטטוס המשתמש מתקדם על פי הנקודות: משתמש חדש (0) משתמש רשום (5) משתמש צעיר (25) משתמש פעיל (45) משתמש מקצוען (100) משתמש סופר מקצוען (200) משתמש מוביל (כ- 330) תגית אישית - מנוי פרימיום
נקודות תוכלו לצבור נקודות כשתמלאו פעולות מסוימות. כאן תוכלו לראות את רשימת הנקודות הזמינות. www.prog.co.il סטטוס המשתמש מתקדם על פי הנקודות: משתמש חדש (0) משתמש רשום (5) משתמש צעיר (25) משתמש פעיל (45) משתמש מקצוען (100) משתמש סופר מקצוען (200) משתמש מוביל (כ- 330) תגית אישית - מנוי פרימיום
א אלמון פלמון משתמש מקצוען כתיבה ספרותית 11/6/24 הוסף לסימניות #5 תודות שהתקבלו - אני יודע מה זה. אבל נקודות? מה זה? ואיך זה עולה? וסליחה על הבורות....
ד דור חמישי משתמש רשום 11/6/24 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י אלמון פלמון: תודות שהתקבלו - אני יודע מה זה. אבל נקודות? מה זה? ואיך זה עולה? וסליחה על הבורות.... לחצ/י כדי להרחיב... כתוב ב קישור
נכתב ע"י אלמון פלמון: תודות שהתקבלו - אני יודע מה זה. אבל נקודות? מה זה? ואיך זה עולה? וסליחה על הבורות.... לחצ/י כדי להרחיב... כתוב ב קישור