מתאם בלוטוס למחשב

• פותח הנושא srp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי אוזניות בלוטוס כדי לשמוע סאונד ממחשב נייח
המחשב הוא בעבודה
ולכן אני לא יכולה להתקין שם שום תוכנה,
והיציאות USB חסומות לדיסקים חיצוניים
ופתוחות רק לחיבור חשמל / מקלדת אלחוטית וכו'
האם המתאם צורך התקנה מסוימת?
והאם יעבוד לי במצב הUSB הנוכחי שם?

במילים אחרות האם כשאני קונה מתאם בלוטוס זה הופך לי את האוזניות מבלוטוס לאלחוטיות?

מקווה שהובנתי
אשמח לכל מידע בענין
תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
תלוי מאד מה הגדירו שם.
מתאם בלוטוס צורך התקנה של דרייבר. ברוב המקרים הדרייבר כבר מובנה במערכת ההפעלה, כך שאין צורך להתקין תוכנה פיזית.
בכל מקרה, מתאם בלוטוס עולה כמה שקלים בסין, הייתי לוקח את הסיכון ובודק.

• תודה
Reactions: srp
  • הוסף לסימניות
תלוי מאד מה הגדירו שם.
מתאם בלוטוס צורך התקנה של דרייבר. ברוב המקרים הדרייבר כבר מובנה במערכת ההפעלה, כך שאין צורך להתקין תוכנה פיזית.
בכל מקרה, מתאם בלוטוס עולה כמה שקלים בסין, הייתי לוקח את הסיכון ובודק.

גם בארץ ראיתי ב15 ש"ח....
אם לא יעבוד יש דרך לפתור את זה?

(לא כי חבל לי על ה15 ש"ח
כמו שחבל לי על חוסר היכולת להתשמש באוזניות)

• הוסף לסימניות
אם יש לך יציאת אוזניות במחשב, אפשר להזמין\לקנות משדר בלוטוט' שמכניסים אליו אוקס\שמע והוא משדר את זה להתקן בלוטוט' אחר.
יש התקנים כאלו שעובדים עם חיבור רציף לUSB בשביל החשמל, ויש נטענים.

• תודה
  • הוסף לסימניות
לכאורה רק הפיתרון של משדר בלוטות' יעזור, וחיבור לאוקס

• תודה
  • הוסף לסימניות
אם יש לך יציאת אוזניות במחשב, אפשר להזמין\לקנות משדר בלוטוט' שמכניסים אליו אוקס\שמע והוא משדר את זה להתקן בלוטוט' אחר.
יש התקנים כאלו שעובדים עם חיבור רציף לUSB בשביל החשמל, ויש נטענים.
תודה!
יש לך אולי קישור למוצר כזה?
שאוכל להבין על מה מדובר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אני מבין נכון
לצערי ההבדל בין שני המוצרים הוא ממש דק, וצריך מישהו שממש מבין בזה כדי להבחין (@דודכהן אולי אתה תוכל לעזור)
אגב, בקישור שצירפת כתוב שהמוכר לא מספק לישראל

• הוסף לסימניות
אם אני מבין נכון
לצערי ההבדל בין שני המוצרים הוא ממש דק, וצריך מישהו שממש מבין בזה כדי להבחין (@דודכהן אולי אתה תוכל לעזור)
אגב, בקישור שצירפת כתוב שהמוכר לא מספק לישראל
אם אתה מבין נכון אז זה טוב או לא?
אין לי בעיה עם אספקה לא לישראל

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה