מתאם להמרת קלטת וידאו

• הוסף לסימניות
ממש דחוף לי-
מי יודע איפה אפשר להשיג מתאם לקלטת וידאו HI8? (קלטת וידאו גדולה שלתוכה מכניסים את הקלטת HI8 כדי לדגום במכשיר המרה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירו;2355168:
ממש דחוף לי-
מי יודע איפה אפשר להשיג מתאם לקלטת וידאו HI8? (קלטת וידאו גדולה שלתוכה מכניסים את הקלטת HI8 כדי לדגום במכשיר המרה)

אין דבר כזה לקלטות 8 או HI8 של סוני.
הדרך היחידה לנגן קלטת כזו זה במכשיר שיודע לנגן קלטות כאלו.

קיים מתאם לקלטות של JVC שהם קלטות מוקטנות של VHS.

• הוסף לסימניות
אני עצמי המרתי בעבר קלטות באופן כזה,
אני רק מחפשת איפה אפשר למצוא את המתאם כמו זה שבו השתמשתי בעבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירו;2355263:
אני עצמי המרתי בעבר קלטות באופן כזה,
אני רק מחפשת איפה אפשר למצוא את המתאם כמו זה שבו השתמשתי בעבר

הקלטות שהמרת בעבר לא היו HI 8 אלא VHS-C.
בכל מקרה מתאם לקלטות האלו כדאי לחפש באיביי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;2355456:
הקלטות שהמרת בעבר לא היו HI 8 אלא VHS-C.
בכל מקרה מתאם לקלטות האלו כדאי לחפש באיביי.

המרתי באופן הזה קלטות SONI HI8, שאני עצמי צילמתי - בעידן הפרהיסטורי.....:eek::eek::eek:.(אבל הדיון הזה באמת לא משנה.)
איביי זה רעיון.
יש רעיון פה בארץ? אולי יש למישהו ומוכן להשכיר לי את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה