דרוש מידע מתאם לעגלות זה דבר מומלץ?

• הוסף לסימניות
מאונטיין באגי- מבחינת חוזק ורוחב,(מאוד צר)
בייבי מונטרס, מעט פחות חזק (אמרו לי שמחזיק כשנתים שלוש) הלוק מתחדש כל הזמן,
ביביג'וגר-חזק ורחבבב

• הוסף לסימניות
מאונטיין באגי- מבחינת חוזק ורוחב,(מאוד צר)
בייבי מונטרס, מעט פחות חזק (אמרו לי שמחזיק כשנתים שלוש) הלוק מתחדש כל הזמן,
ביביג'וגר-חזק ורחבבב
ולגבי כובד של העגלה - המאונטיין באגי נח מספיק לעלות לאוטובוסים וכו או שהוא כבד מדי?

• הוסף לסימניות
לי יש בייביגוגר
חזקה נוסעת נהדר ממש נוחה לא צריך להתאמץ לדחוף למרות שיש שם שני ילדים. אני קוראת לה ג'יפ(לעומת העגלה הרגילה שלי....)
מתקפלת בקלות ובשניה אחת
נוסעת איתה בציבורי ומאוד נהנת
מה שכן היא מתקפלת די גדול אז ברכב מסובך להכניס אותה.

הבנתי שהמאנונטין באגי הכי מומלצת

• הוסף לסימניות
גם הבאגי מתקפלת מאוד וגדול והיא די כבדה. לא פשוט להכניס אותה לאוטו...
אבל היא מאוד צרה, נוחה לילדים, ונוסעת מדהים. מדרגות, עליה למדרכות, דרכים משובשות- אפילו לא שמים לב.

• הוסף לסימניות
ולגבי כובד של העגלה - המאונטיין באגי נח מספיק לעלות לאוטובוסים וכו או שהוא כבד מדי?
לי היה ממש מוצלח
הבנתי שהמאנונטין באגי הכי מומלצת
בהסתייגות למה ש @שושני1 אומרת:
גם הבאגי מתקפלת מאוד וגדול והיא די כבדה. לא פשוט להכניס אותה לאוטו...
אבל היא מאוד צרה, נוחה לילדים, ונוסעת מדהים. מדרגות, עליה למדרכות, דרכים משובשות- אפילו לא שמים לב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה