דרוש מידע מתאם לשיואמי

• הוסף לסימניות
היי
קניתי פלאפון שיואמי חצי טא'צ, הייתי בטוחה שניתן להעביר תמונות מהמחשב דרך הכבל לדאבוני גיליתי שהדבר בלתי אפשרי שמעתי שיש דרך אחרת באמצעות מתאם מיוחד שניתן לקנות בעליאקספרס אשמח לקבל קישור למתאם ממישהו שמכיר... (הזמנתי מתאם ולא היה ניתן להעביר דרכו...)
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש לי גם טלפון כזה ואני מצליחה להעביר כשאת מחברת אותו למחשב יש אפשרות לבחור באופציה
של העברת קבצים זה נמצא כשמורידים את התפריט של המסך מלמעלה
אני משתמשת בכל רגיל..

• הוסף לסימניות
אני קניתי מתאם והוא לא התחבר לי...
בסופו של דבר אני משתמשת רק בבלוטוס

• הוסף לסימניות
קניתי מתאם.
7 ש"ח...

• הוסף לסימניות
היי
קניתי פלאפון שיואמי חצי טא'צ, הייתי בטוחה שניתן להעביר תמונות מהמחשב דרך הכבל לדאבוני גיליתי שהדבר בלתי אפשרי שמעתי שיש דרך אחרת באמצעות מתאם מיוחד שניתן לקנות בעליאקספרס אשמח לקבל קישור למתאם ממישהו שמכיר... (הזמנתי מתאם ולא היה ניתן להעביר דרכו...)
תודה מראש!
אפשר להעביר צריך להגדיר את זה,
לאחר החיבור למחשב יש במסך גלילה הגדרה על החיבור היו אס בי

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם
המידע עזר לי מאד

• הוסף לסימניות
מה עושים עם הפלאפון הזה?
כל הזמן נלחץ לי במהלך השיחה על כפתורים של המגע
יש איך לנעול את הפלאפון במהלך השיחה
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה