מתאם רשת לטאבלט

• הוסף לסימניות
האם אפשר לחבר טאבלט באמצעות מתאם לאינטרנט קווי?
(הטאבלט מנותק wifi , ולכאורה יכול להתחבר מיציאת המיקרו usb)

קבצים מצורפים

• 1019440_large.jpg
    1019440_large.jpg
    KB 23.1 · צפיות: 32
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בגדול כן. אם אין תוכנה שחוסמת אותו מצד מערכת ההפעלה.
יש גם קולט wifi בחיבור USB חיצוני.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובה!

העניין הוא שבכוונה תחילה אני רוצה להוציא את השבב שקולט wifi על מנת שתהייה לי שליטה לאיזה ראוטר להתחבר=בעצם חיבר קווי לראוטר המסונן שלי

הבעיה בwifi שהוא יכול לקלוט גם מהאינטרנט המסונן שלנו בבית+כל האינטרנט הפרוץ של השכנים,
וזה מה שאני רוצה למנוע בחיבור הקווי...

יש דרך לדעת לפני שקונים את הטאבלט אם יש לו הגדרה במערכת ההפעלה שאמורה לחסום חיבור קווי?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובה!

העניין הוא שבכוונה תחילה אני רוצה להוציא את השבב שקולט wifi על מנת שתהייה לי שליטה לאיזה ראוטר להתחבר=בעצם חיבר קווי לראוטר המסונן שלי

הבעיה בwifi שהוא יכול לקלוט גם מהאינטרנט המסונן שלנו בבית+כל האינטרנט הפרוץ של השכנים,
וזה מה שאני רוצה למנוע בחיבור הקווי...

יש דרך לדעת לפני שקונים את הטאבלט אם יש לו הגדרה במערכת ההפעלה שאמורה לחסום חיבור קווי?
אף אחד לא חוסם בכוונה חיבור קווי.
השאלה היא רק אם הוא יזהה את ההתקן לחיבור הקווי. רעיונית אין סיבה שלא.

• הוסף לסימניות
אם זה מע הפעלה וינדוס זה אמור לעבוד (בדכ צריך דרייבר ) אם זה אנדרואיד קרוב לודאי שלא יעבוד.

• הוסף לסימניות
זהו שכפי הנראה העניין לוט בערפל ועדיין לא מצאתי מישהו שניסה
*החיבור לא וודאי
*גם הניתוק בעייתי שלא כמו במחשב

מישהו אולי יודע לומר אם מחשב מסוג כזה נחשב כטאבלט או כמחשב לעניין ניתוק wifi?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה