באמת יש עכשיו אנשים שטסים לנופש?אני רק שאלה:
למה אף אחד לא מבקש להתאפק ולא לטוס למדינות אחרות - ואח"כ לייבא לכאן שוב ושוב את הקורונה ומוטציותיה??
גם אם הגבולות לא סגורים, למה לא לבקש להתאפק?
ואני לא מדברת על טיסות לצרכים חיוניים, אלא טיסות נופש, שכל יומיים נפתח כאן אשכול אחר בעניין טיסה למדינה אחרת
תודה שאמרת.אני רק שאלה:
למה אף אחד לא מבקש להתאפק ולא לטוס למדינות אחרות - ואח"כ לייבא לכאן שוב ושוב את הקורונה ומוטציותיה??
ואני לא מדברת על טיסות לצרכים חיוניים, אלא טיסות נופש, שכל יומיים נפתח כאן אשכול אחר בעניין טיסה למדינה אחרת
ברעיון כן.אני רק שאלה:
חייב לדווח על מידע שידוע לי על מוסדות חינוך (מהסוג שהקפידו בהתחלה, כוונתי), שנכון להיום מקפידים עם כל הקושי, משאירים הודעות להורים שלא יהססו מלדווח, סוגרים כיתות, בלי לחשוש.הלוואי נכנסים לבידוד לא מדווחים אפילו להורים אם יש ילד שחלה בקורונה בכיתה.
מדברים על 0-5?זה חדש מהגל הנוכחי.
הרבה הדבקות בגילאים צעירים.
כן, לגמרי כן.מדברים על 0-5?
אני לא יודעת מה הנתונים הרשמיים,מדברים על 0-5?
לפי נתוני לוח הבקרה קבוצת הגיל שחלו בה בגל הנוכחי הכי הרבה ביחס למספר החולים שכבר חלו בקבוצה זו בגלים קודמים היא קבוצת הגיל 0-9מדברים על 0-5?
בדף של לוח בקרה קורונה אפשר לראות פילוח לפי גיל ומגדר. לגבי מאומתים\קשים\מונשמים\נפטרים.ועוד דבר
עד כמה שאני רואה
גברים נוטים לזלזל יותר מנשים
והנתונים לרעתם
מענין אם יש על זה מחקר מדויק
אבל מהכרות שלי לבד
אבל במאומתים יש רוב קטן מאד לגברים, כך שיתכן שאחוז הנפטרים הגבוה לא נובע מחוסר שמירה אלא שהגברים אולי נוטים לחלות בצורה קשה יותר.בדף של לוח בקרה קורונה אפשר לראות פילוח לפי גיל ומגדר. לגבי מאומתים\קשים\מונשמים\נפטרים.
ואכן באופן מובהק לרעת הגברים כך למשל 57 % מהנפטרים.
ו68 % מהמונשמים כעת.
שכל קרבן שווה זאת.יש קרבנות ששווים את כל המסכות והאדים והבידודים שבעולם.
אנחנו נדבקנו, כן, באוטובוס!!!לא יודעת מה לגבי אוטובוס ומטוס, (נשאתי הרבה באוטובסים ובחיים לא קיבלתי איכון.
אין מצב שבמקום גדול, אם יש חולה קורונה מכניסים את כולם לבידוד, תמו הימים האלה זה היה פעם, היום גם משרד הבריאות לא מכניס, גם אם חולה קורונה הסתובב בצרכניה, לא כל מי שהיה בחנות באותו זמן מקבל איכון (פעם פעם כן)
וגם מותר להפעיל שכל ישר, ההנחיה היא על 2 מטר בפרט שנמצאים עם מסכות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים