- הוסף לסימניות
מסכן הילד שילבש את זהלא להכניס בכלל למזוודה את הבגדים החדשים? (קצר קצר כמובן)
גרה בביתר והיה קפוא ממש אתמול
יצאנו מהבית עם מעילים!
מסכן הילד שילבש את זהלא להכניס בכלל למזוודה את הבגדים החדשים? (קצר קצר כמובן)
ירושמיים טוען שבבתים לא יהיה קרלא להכניס בכלל למזוודה את הבגדים החדשים? (קצר קצר כמובן)
גם אני לא רואה בעיה להלביש את הבגדים הקציים רק בבית,ירושמיים טוען שבבתים לא יהיה קר
כיון שהם כבר התחממו והקור לא יצליח לקרר אותם כל כך מהר.
לכן אם הילד או את מאד רוצים את הבגדים החדשים - אפשר לדעתי להכניס למזוודה בתנאי שלא יוצאים איתם מהבית.
בחוץ מדובר בחג שבת על קור חורפי אמיתי - קרי מעיל גם ביום.
לדעתי, ולפחות בבית שלי שבהחלט התחמם בימי החום,גם אני לא רואה בעיה להלביש את הבגדים הקציים רק בבית,
גם אתמול כשבחוץ היה קר בבית לא היה קר.
בגדי קיץ זה לא בהכרח קצר קצר, יש גילאים שקצר כבר לא רלוונטי,לדעתי, ולפחות בבית שלי שבהחלט התחמם בימי החום,
גם אם בבית לא היה קר זה לא אומר שהיה חם בבית
בוודאי לא ברמה של ללבוש קצר קצר
מאכזב את כל הקונות בגדי קיץ? כן
האם בגלל היופי הילד צריך ללבוש משהו שאינו מותאם לעונה? משאירה פתוח...
ועדיין את השמלות שקניתי- היפות והדקיקות עם השרוול הארוךבגדי קיץ זה לא בהכרח קצר קצר, יש גילאים שקצר כבר לא רלוונטי,
וזה לא בשביל האמא זה בשביל ההרגשה של הילדות,
אם יש צורך אפשר גם לשים מתחת גופיה ארוכה.
אני לא לבשתי חורפי בימים האחרונים ובבית לא היה לי קר לרגע
למה זה משנה אם מתארחים?במזג האויר הזה
מה אתן מביאות חורף?? קיץ???
כי ברגע שאת בבית הרבה יותר קל את שולפת מהארון מה שישלמה זה משנה אם מתארחים?
ומה אם מי שבירושלים עצמה? זה לא חשוב מה מלבישים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים