מתגעגע אלייך מנחם

• הוסף לסימניות
כמעט שנתיים שאתה כבר לא איתנו...

קבצים מצורפים

• עומד על החומה.jpg
    1.9 MB · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
דנדון הפעמון ולא דלדול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותם;1370711:
מתגעגע אלייך מנחם

בכל יום שעובר :( (ותתעלמו מהסמיילי האוטומטי (המחייך) שבצד)

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, על איזה מנחם מדברים? את השיר אני מזהה מהגלגול הקודם בביצוע להקת פיקוד מרכז אבל אני מניח שאין קשר בין הדברים...

• הוסף לסימניות
מנחם תעיזי ז"ל
חבר פורום ציור
נהרג כשנפל מחומות העיר העתיקה

• הוסף לסימניות
עצוב...איבדנו אמן בחסד עליון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותם;1370711:
כמעט שנתיים שאתה כבר לא איתנו...
עצוב, איור מרגש...
נכתב ע"י asterisk;1370935:
סליחה על הבורות, על איזה מנחם מדברים? את השיר אני מזהה מהגלגול הקודם בביצוע להקת פיקוד מרכז אבל אני מניח שאין קשר בין הדברים...
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=56292
תרם רבות לפורום, אמן גדול, יהי זכרו ברוך.

• הוסף לסימניות
מטלטל.
הרקע זה הציור שהתחיל אז בחומות??

• הוסף לסימניות
אין מילים. והציור מיוחד ביותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה