- הוסף לסימניות
מחילה על התקיפות, אבל אתם חייבים ללמוד את המשפט הזה.נשמע אמין
אין אין אין אין אין מושג כזה נשמע אמין בתחום הרכב !!!!!!
כל דבר צריך לבדוק יסודי.
מחילה על התקיפות, אבל אתם חייבים ללמוד את המשפט הזה.נשמע אמין
איפה בדקת?בדקתי לך את הרכב באתרים.
רמאות מוכחת.
רכב ללא טסט.
עבר בעייתי מאד.
רק תלמדו כולם כאן מה זה לקנות רכב דרך יד 2 !!!!!
אני צועק את זה כאן בגרון ניחר כבר כמה שנים טובות !!!!
משרד התחבורה נותן את הטסט האחרון שבוצע איכשהוא.
משרד התחבורה נותן את הטסט האחרון שבוצע איכשהוא.
לפני כן הרכב היה ארבע שנים מושבת ללא טסט.
תראי באתר קארזון ובפיינד קאר
בכל מקרה לא הייתי קונה לפני בדיקה מקצועיתמחילה על התקיפות, אבל אתם חייבים ללמוד את המשפט הזה.
אין אין אין אין אין מושג כזה נשמע אמין בתחום הרכב !!!!!!
כל דבר צריך לבדוק יסודי.
לפי משרד התחבורה נראה שיש טסט וגם לפי קרזוןרכב ללא טסט.
אשמח להחכים איפה אתה רואה את זה באתרים שהצעת? אני לא רואה שום דבר מיוחד (מלבד הערה על כך שיש לו תו נכה-וזה מסתדר עם ה"סיפור" מכירה שלו..)עבר בעייתי מאד.
כןהרכב הזה ?
יש בעיה בפינדקאר ברכב הזהמשרד התחבורה נותן את הטסט האחרון שבוצע איכשהוא.
לפני כן הרכב היה ארבע שנים מושבת ללא טסט.
תראי באתר קארזון ובפיינד קאר
אני לא רואה יותר ממה שאתה רואה.בכל מקרה לא הייתי קונה לפני בדיקה מקצועית
תודה על כל העצות שאתה נותן!!
מה יש להתייעץ ??@פרוג וזהו @מ הלוי יש לכם רעיון למישהו מקצועי שניתן להתייעץ איתו במייל על רכבים מיד 2?
או שתוכלו לומר לי מה הבאגים של הרכב הזה?
(ביקשתי צילום רשיון-נראה תואם את המפורסם, השאלה מה עוד יכול להיות?)
טויוטה קורולה שנת 2012 יד ראשונה 150 ק״מ | יד2
רכב יד ראשונה דגם מפואר במצב מצוין .150 אלף ק"מ ללא שום תאונה לפני שבוע פחחות וצבע כלליwww.yad2.co.il
שבוע שעבר טענת לי לפי בדיקות בכמה אתרים שאתה רואה ליקויים משמעותיים שבגללם לא כדאי אפילו לפנות לרכב שהעליתימה יש להתייעץ ??
ההצעה נראית לכם טוב ?
תלכו לבדוק את הרכב בעצמו.
אי אפשר דרך מייל לראות בעיות ברכב, תאונות או טיפול לקוי וכו'....
אוקישבוע שעבר טענת לי לפי בדיקות בכמה אתרים שאתה רואה ליקויים משמעותיים שבגללם לא כדאי אפילו לפנות לרכב שהעליתי
אני אישית לא ראיתי את מה שראית
לכן אני שואלת מי יוכל ליעץ לי לגבי הרכב הזה (או הבאים אחריו) מה הדברים שממש צריך לבדוק בו כדי שלא נלך לבדיקת מוסך לחינם
דיברנו אז על רכב מנתניה ???אני אישית לא ראיתי את מה שראית
שאלתי הכלההצעה הספציפית בקישור הנ"ל נראית טוב לכאורה.
דברו עם הבנאדם בטלפון, תשאלו אותו אם הרכב שלו - שאלה קריטית !!!!
תבררו למה עשה צביעה מחדש.
מה הייתה הסיטוריית הטיפולים או התקלות שלו, והיכן טיפל ברכב.
אם הכל נראה כשורה, צריך ללכת לבדוק פיזית את הרכב.
זה יעלה הרבה כסף.שאלתי הכל
תכלס'
אני מחפשת מישהו שיעשה לי את העבודה ויקח לי את הרכב לבדיקה
יש המלצות למישהו מהאזור?
כמובן בתשלום כנדרש..
תוכלי לשתף במסקנות שלכם לגבי המיצובישי אטראז'?האמת שלא חשבנו שיש בעיה לקחת כמה מתווכי רכב,
אמרנו להם שאנחנו מחפשים במקביל
בסוף קנינו לבד מיד 2
בררנו המון לפני מה סוג הרכב שאנחנו רוצים (מיצובישי אטראז', אולי יתאים גם לכם)
בדקנו קודם מה נשמע מחשיד, ממה לברוח ממי וממה להיזהר
וכמובן בדקנו את הרכב במוסך שאנחנו החלטנו מהו
ב"ה מרוצים מאד מהקניה
אבל בהחלט דרש עבודת שטח, לא הכרנו את התחום קודם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים