דרוש מידע מתווכים איך להימנע

• הוסף לסימניות
איך לסנן מתווכים כאשר מוכרים דירה? חלקם חברים. כמו שאתם רוצה שהמוגעה תגיע לקונים ביד 2. ככה זה מגיע לכולםםםםם כולל מתווכים.

• הוסף לסימניות
איך לסנן מתווכים כאשר מוכרים דירה? חלקם חברים. כמו שאתם רוצה שהמוגעה תגיע לקונים ביד 2. ככה זה מגיע לכולםםםםם כולל מתווכים.
להיות אסטרטיבי.
להסביר שבשמחה אם מישהו מגיע דרכם הם יתוגמלו *ע"י הצד השני*.
אבל אתה לא נותן בלעדיות ולא משלם.
לא נכנס לנידון מה עדיף זה בסך הכול תשובה לשאלתך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נשמע שיש סיפור מעניין מאחורי המשפט הזה
המתווכים רגילים שאנשים חותמים להם! הם לא מסוגלים לחתום לאחרים
בסיפור שלי הצהרתי למתווך שאני לא משלם תיווך, וכשהצד השני לא מיהר לשלם את הכסף הוא בא לדרוש ממני את הכסף,
כמובן שלא הייתי צריך לשלם לו, אבל הוא טרטר אותי בטלפונים בלי הפסקה (מה לעשות יש להם יומן עם תזכורות יומיות)

• הוסף לסימניות
פרסום במקומות כמו פרוג/יתד יותר יתמקדו בקונים מאשר מתווכים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל זה ארצי. אולי יגיעו משקיעים או כאלו שחושבים לעבור לגור בערים הללו. לא כן?
ברור זה מביא את כל הלקוחות שהם לא מתווכים- יותר ממקומות אחרים אבל זה מביא את אותם מתווכים ממקומות אחרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה