דרוש מידע מתווכת. האם זה מקצוע מקובל?

• הוסף לסימניות
לאחרונה נתקלתי במתווכת חרדית.
ידוע שמתווכים ומשווקי פרויקטים יכולים להכניס יפה מאד.
מתווך שסוגר עסקה אחת בחודש בגוש דן מקבל בין 1.5% ל2% ולרוב מדובר בסכום גבוה יותר ממשכורת חודשית בהייטק שנחשב למקצוע המכניס ביותר בציבור הליטאי מיינסטרים (עבור נשים).
איך מתקבל בעיני הציבור אישה שמתווכת עסקאות נדל"ן? שיווק פרויקטים? וכד'?
לא הצלחתי לגבש דעה מוחלטת. ואני בטוחה שיש פה כאלו שכבר יודעים מה הם חושבים על זה...

• הוסף לסימניות
אני, בתור חרדי מהמגזר הליטאי, לא הייתי נרתע בכלל ממתווכת, ובעצמי קניתי דירה (במודיעין עילית) ממתווכת מוכשרת מאוד שעשתה עבודה מצויינת הן באיתור נכס מתאים והן במשא ומתן עד חתימת החוזה.

• הוסף לסימניות
מכירה כמה מתווכות אלופות ותותחיות.

• הוסף לסימניות
אני מכירה כמה מתווכת חרדיות בתיווך פרטי, לא יודעת לגבי שיווק פרויקטים.

• הוסף לסימניות
מנסיון והיכרות עם מתווכת.
צריך לקחת כמה פרטים בחשבון
א. אין הבטחה על סגירת עסקה בחודש וגם לא בחודשיים, המשכורת לא קבועה בכלל, ולא מתאים לכל אחד. יכול להיות חודש מוצלח של כמה עסקאות ויכול להיות כמעט שנה בלי עסקה.
ב. שעות העבודה לרוב הם צהרים ואחרי צהרים לכיוון הערב, לא מתאים לכל בית ולכל אמא.
ג. אם עובדים דרך משרד אז האחוזים שמקבלים לא כמו עצמאים.

אבל בכל אופן שיהיה בהצלחה וכן מתווכת זה מקובל לדעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה