חידה בתמונה מתוך אלפי עונים, לא יהיו כמעט 2 שיענו את אותה התשובה לחידה הזו

• הוסף לסימניות
1726952707336.png

נערך לאחרונה ב:
הפיתרון
סליחה על האיחור המוקצן. לא הייתי נכנס בכ"מ לולא פרוג שלח לי התראה לשאלה ששכחתי שכבר שאלתי...
התשובה האמיתית לחידה היא שבאמת -

מתוך אלפי עונים, לא יהיו כמעט 2 שיענו את אותה התשובה לחידה הזו​

חלק מהציבור שלמרבה הצער הוא רובו ואין לו כח לחשוב ירה מיד "6-7-8". כמובן שבשבילכם יכולנו להביא תמונה פיסקלית כמו שמביאים בגן עם שבע פעמים הספרה 7 וזה היה בערך אותו דבר. חכמה - זה לא.

מה שכן חכמה היא לרדת לעומק השורות ולנסות לחפור כמה שבע יש אם קצת חופרים באדמה. כשמתחילים לחפור - אז כבר כל אחד בונה לעצמו בור ייחודי משלו לפי הטעם והסגנון שהוא "אוהב". (שימו לב שהטווח בין כל אילו שלא ענו 7 שונה בצורה מפליאה).

זו התשובה האמיתית.

מי שבאמת רוצה לרדוף אחרי האמת ולהגיע לתשובה האמיתית אמיתית יכול להגיע אליה באמצעות ניתוח מחושב של יצירת...
תסביר/י איך הגעת לזה?
מקווה שזה ברור

*חישבתי את כל הZ כפול 2.
*את ה-7 הקטנים.

את השבע הגדולים:
*את ה- 7 הגדול-בעובי 3 שורות.
*את ה- 7 בעובי 2 שורות.
*את ה-7 בעובי שורה אחת.

בכל אחד מה-7 הגדולים הורדתי Z\7 מסוף השורות (במאונך ובמאוזן) והתקבלו שבעיות קטנות יותר.

הוספתי את ה-7 שכתוב בכותרת.

*חישבתי את כל הZ כפול 2.
אני חושב שהשאלה היא על כמה ספרות ברורות יש בתמונה, ובאות Z נכון שיש פעמים 7 אבל זה רק אם מסירים קוים..(לא ניראלי בכלל השאלה)

אבל כן לחשבן את העובי של הצורה הכללית של התמונה . על זה לא חשבתי עדיין
ובכן
6 שבע ברורים ודאי יש
ועוד שבע בתמונה הכללית
ועוד כמה ספרות שבע לפי עובי בתמונה הכללית (יצא לי חמש)
ועוד שבע בתוכן השאלה.

וזה ברורר..

אם הולכים על זה שה-Z לא נחשב ל-7.
ומחשבים:
אבל כן לחשבן את העובי של הצורה הכללית של התמונה . על זה לא חשבתי עדיין
ובכן
6 שבע ברורים ודאי יש
ועוד שבע בתמונה הכללית
ועוד כמה ספרות שבע לפי עובי בתמונה הכללית
ועוד שבע בתוכן השאלה.
ומוסיפים את הרעיון הזה:
בכל אחד מה-7 הגדולים הורדתי Z\7 מסוף השורות (במאונך ובמאוזן) והתקבלו שבעיות קטנות יותר.
יכול להיות שזו התשובה לה התכוון המשורר...

אם הולכים על זה שה-Z לא נחשב ל-7.
ומחשבים:

ומוסיפים את הרעיון הזה:

יכול להיות שזו התשובה לה התכוון המשורר...
אם הולכים על זה שZ זה לא שבע כי א''א להסיר או להוזז אז גם להסיר כמה זדים כדי לקבל הרבה שביות קטנים, לא בה בחשבון.
נכון או לא?

יש בתמונה בתוך האותיות Z רק 6 פעמים את הסיפרה 7 כך.

סליחה על האיחור המוקצן. לא הייתי נכנס בכ"מ לולא פרוג שלח לי התראה לשאלה ששכחתי שכבר שאלתי...
התשובה האמיתית לחידה היא שבאמת -

מתוך אלפי עונים, לא יהיו כמעט 2 שיענו את אותה התשובה לחידה הזו​

חלק מהציבור שלמרבה הצער הוא רובו ואין לו כח לחשוב ירה מיד "6-7-8". כמובן שבשבילכם יכולנו להביא תמונה פיסקלית כמו שמביאים בגן עם שבע פעמים הספרה 7 וזה היה בערך אותו דבר. חכמה - זה לא.

מה שכן חכמה היא לרדת לעומק השורות ולנסות לחפור כמה שבע יש אם קצת חופרים באדמה. כשמתחילים לחפור - אז כבר כל אחד בונה לעצמו בור ייחודי משלו לפי הטעם והסגנון שהוא "אוהב". (שימו לב שהטווח בין כל אילו שלא ענו 7 שונה בצורה מפליאה).

זו התשובה האמיתית.

מי שבאמת רוצה לרדוף אחרי האמת ולהגיע לתשובה האמיתית אמיתית יכול להגיע אליה באמצעות ניתוח מחושב של יצירת הספרה שבע בכל שכבה ושכבה כמו שציינו פה כמה מעלי. גם ככה יצויין שאני לא יודע אם יגיע לתשובה האמיתית, או כי קשה לחשב דבר כזה בלי להתבלבל או כי יש חלקים בתמונה שאפשר לקיים עליהם פולמוס אם אמורים להיות מחושבים כתבנית היוצרת את הספרה 7.

הפיתרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה